Google.org Impact Challenge on Safety
Google.Org Impact Challenge on Safety - na voljo je 10 milijonov evrov sredstev za podporo organizacij po vsej Evropi, ki se ukvarjajo z izzivi, povezanimi z sovraštvom, ekstremizmom in varnostjo otrok na spletu in zunaj njega. S financiranjem novih in obstoječih projektov v Evropi, upamo, da bomo podprli pobude za preprečevanje sovraštva in ekstremizma ter pomagali mladim, da postanejo samozavestni državljani na področju digitalizacije. Več o tem, kaj je Google.Org Impact Challenge on Safety in kako se prijavite: https://impactchallenge.withgoogle.com/safety2019 Sodelujte pri promociji in ozaveščanju vključujoče družbe in medsebojnega spoštovanja. Prijavite se!

Storitve v oblaku

Storitve v oblaku so odgovor na potrebe in želje sodobnega načina življenja, ko vse bolj in bolj zahtevamo storitve, ki nam omogočajo dostop do naših vsebin kjerkoli in kadarkoli. Za učinkovitejše in optimizirano delo so nevladnim organizacijam preko sheme TechSoup Slovenija na voljo storitve v oblaku več različnih donatorjev:
Za večino storitev v oblaku potrebujete veljavnostni žeton, ki se nahaja v vašem profilu na platformi TechSoup Slovenija (Moj Račun) pod zavihkom Veljavnostni žeton. Žeton velja 60 dni in ga lahko neomejeno podaljšujete. Pri vsaki od zgoraj navedenih storitev bo navedeno, ali potrebujete veljavnostni žeton ali ne.
 
Za dodatna vprašanja v zvezi z zgoraj omenjenimi programi nam pišite na resitve@misss.org.