Spremembe pri prenosu in namestitvi Office 2019
Upoštevajte, da vseh paketov Office 2019 in posameznih aplikacij, vključno s programom Visio in Project, ni več mogoče neposredno prenesti preko VLSC, vključno s programom Office 2019. Vsi izdelki Officea, ki so na voljo prek količinskega licenciranja, uporabljajo tehnologijo Click-to-Run, namesto tradicionalne tehnologije Windows Installer. Če želite prenesti in namestiti te izdelke, lahko IT skrbniki uporabljajo posebno Microsoftovo orodje za namestitev. Če ima vaša organizacija IT skrbnika, mu lahko zagotovite Microsoftova navodila za prenos in namestitev Office 2019 preko posebnega orodja. Za dodatne informacije pri pridobivanju donacij si oglejte Microsoft Download Help na platformi TechSoup.

Storitve v oblaku

Storitve v oblaku so odgovor na potrebe in želje sodobnega načina življenja, ko vse bolj in bolj zahtevamo storitve, ki nam omogočajo dostop do naših vsebin kjerkoli in kadarkoli. Za učinkovitejše in optimizirano delo so nevladnim organizacijam preko sheme TechSoup Slovenija na voljo storitve v oblaku več različnih donatorjev:
Za večino storitev v oblaku potrebujete veljavnostni žeton, ki se nahaja v vašem profilu na platformi TechSoup Slovenija (Moj Račun) pod zavihkom Veljavnostni žeton. Žeton velja 60 dni in ga lahko neomejeno podaljšujete. Pri vsaki od zgoraj navedenih storitev bo navedeno, ali potrebujete veljavnostni žeton ali ne.
 
Za dodatna vprašanja v zvezi z zgoraj omenjenimi programi nam pišite na resitve@misss.org.