Meet and Code 2022: Dogodki kodiranja in programiranja za mlade po Evropi

     Ideje za dogodke lahko oddate na spletu na www.meet-and-code.org  do 14. septembra 2022. Vsaka pregledana ideja o dogodku, ki bo izbrana in potrjena kot upravičena, prejme sredstva za izvedbo dogodka v višini 400 evrov. Ideje za dogodke lahko prijavi katera koli nevladna neprofitna organizacija. Pogoji za sodelovanje so sledeči: da so dogodki namenjeni otrokom in mladim med 8. in 24. letom starosti. Dogodki naj bi po eni strani predstavili svet tehnologije in programiranja za mlade.

Pobuda Meet and Code bo potekala v : Avstriji, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, na Češkem, v Angliji, Franciji, Nemčiji, na Madžarskem, Irskem, v Italiji, Kazahstanu, Makedoniji, na Poljskem, v Romuniji, Rusiji, Srbiji, na Slovaškem, v Sloveniji, Španiji, Švici in Ukrajini.

 

Nadaljnje informacije o nagradnem natečaji so na voljo na: www.meet-and-code.org


Kdo stoji za pobudo Meet and Code        
Nemška organizacija Haus des Stiftens gGmbH s svojim IT portalom Stifter-helfen in partnerji mreže TechSoup Europe stojijo za pobudo Meet and Code. Pobudo je omogočilo podjetje SAP.

 


Želite otrokom in mladini predstaviti programiranje in digitalizacijo? Ste šolski, računalniški klub ali združenje za podporo in želite oktobra organizirati dogodek v okviru EU tedna kodiranja v oktobru?

Najprej pride, najprej služi:

Da bi si za vaš jesenski dogodek zagotovili donacijo v višini 400 evrov,  nam pošljite  vaš predlog do 14. septembra 2022: Registrirajte se

 

Kontakt:

 

Zavod MISSS – TechSoup Slovenia

Kunaverjeva 2

01 510 16 70

slovenia@meet-and-code.org                                          

Pobudo financira:                              V sodelovanju z: 

   SAP                                              TechSoup Slovenija    Zavod MISSS      TechSoup Europe