The Amazon Web Services (AWS) Program kreditov za neprofitne organizacije zagotavlja promocijske kredite AWS ("kredit") za storitve v oblaku upravičenim neprofitnim organizacijam in javnim knjižnicam.

Ugodnosti za omenjene storitve lahko uporabite kot pristojbine pri naročilu storitev AWS v oblaku na zahtevo in nekaterih drugih stroškov storitev AWS. AWS je varna platforma za storitve v oblaku, ki povečuje kapacitete računalniškega poslovanja, prostor za shranjevanje podatkovnih baz, dostavo vsebin in druge funkcije, ne da bi organizacije dodatno vlagale v infrastrukturo. Krediti niso veljavni kot pristojbine ali stroški za Amazon EC2, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 ter registracijo ali prenos domene oziroma drugo predhodno plačilo za katero drugo storitev.

Za več informacij pojdite na Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits FAQ in preverite kako druge organizacije neprofitne organizacije uporabljajo storitve in rešitve v oblaku AWS.

Upravičenost in omejitve

V kolikor je vaša organizacija upravičena za donacije, lahko v proračunskem letu (1. julij do 30. junij) naroči eno donacijo v višini 1.000 USD kreditov AWS.

Preverite na strani upravičenost in omejitve ter preverite, če je vaša organizacija upravičena do sodelovanja v temu programu.

Prijava v brezplačno ponudbo AWS Tier

Poleg programa kreditov AWS za neprofitne organizacije AWS ponuja brezplačen AWS Free Tier za vse nove uporabnike še 12 mesecev po datumu prijave. AWS Free Tier je ponudba, ki je ločena od programa AWS Credits. Novim strankam omogoča brezplačno uporabo nekaterih storitev AWS z določenimi omejitvami.

AWS svetuje, da se morebitni prejemniki dotacij pred prošnjo za to ponudbo predhodno vpišejo na AWS Free Tier .

V večini primerov bodo organizacije uporabile oba programa: AWS Credits for nonprofits in AWS Free Tier. Navedena kombinacija lahko pomaga organizacijam, da uporabljajo AWS oblačno infrastrukturo za gostovanje spletnih mest, programske opreme za zbiranje sredstev, shranjevanje in analiziranje podatkov ter razvoj novih sistemov kot je v veljavi za plačljivo verzijo.