TechSoup Slovenija in TechSoup sodelujeta z donatorjem Benevity, vodilno platformo pri zagotavljanju korporativnega dajanja.  Neprofitnim in dobrodelnim organizacijam po vsem svetu zagotavljata dostop do donacij podjetij in njihovih zaposlenih. Mnoge korporacije spodbujajo svoje zaposlene, da namenjajo sredstva in čas neprofitnim organizacijam v njihovih skupnostih na način, da se morebitni donatorji z izbranim prejemnikom donacij povezujejo preko sistema Benevity.

Platforma Benevity vključuje globalno bazo podatkov z več kot dvema milijonoma registriranih neprofitnih in dobrodelnih po vsem svetu, spodbuja zaposlene k izboru programih, ki jih želijo odpreti. Benevity trenutno podpira donacije za nevladne neprofitne organizacije v več kot 200 državah, v 15 jezikih in 7 valutah.

Dobrodelna neprofitna organizacija, ki je bil nominirana za prejem donacije neke korporacije in izpolnjuje pogoje na preko platforme Benevity  lahko pridobi naslednje vrste podpore:

·          dotacije

·          donacije v lokalni valuti

·          prostovoljce, ki bi v organizaciji opravljali prostovoljno delo

Kako opravim registracijo na platformi Benevity po nominaciji?

Če ste prejeli e-poštno vabilo, da se registrirajte v shemo TechSoup Slovenija v imenu Benevity pomeni, da zaposleni iz enega od podjetij naših poslovnih strank želi aktivno podpreti vašo organizacijo.

Po potrditvi  vaše registracije s strani TechSoup Slovenija, ste upravičeni do vrste donirane in/ali ugodnejše cene programske opreme oziroma storitev preko TechSoup Slovenija, kot tudi denarne podpore preko Benevityja.

 Če še niste registrirani v donacijski shemi TechSoup Slovenija:

V primeru, da je vaša organizacija že potrjena kot upravičena s strani TechSoup  Slovenija:

 

  • Registrirajte svoj račun: Registracija vaše organizacije v shemi TechSoup Slovenija je prvi korak k temu, da se pooblaščeni uporabnik (morebitni donator) lahko poveže z vašo organizacijo na portalu Benevity's Causes.
  • Zahtevajte svoj račun: če vas je TechSoup Slovenija potrdil kot upravičeno, potem že imate račun pri podjetju Benevity. Vse, kar potrebujete je, da zaprosite zanj!

  • Uporabite kodo za preverjanje, ki jo prejmete po e-pošti: to vam bo omogočilo, da se povežete z vašim novoustanovljenim računom vaše organizacije na Benevity's Causes Portal.
  • Uporabite potrditveno kodo, ki je vam je bila poslana: to vam bo omogočilo, da zahtevate svoj obstoječi račun na Benevity's Causes Portal.
  • Complete Self-Certification (izjava): mnogi donatorji zahtevajo, da nevladne in dobrodelne organizacije same potrdijo, da  zadoščajo splošnim zahtevam glede upravičenosti do njihovih donacij in ujemanja programov. 
  • Complete Self-Certification (izjava): mnogi donatorji zahtevajo, da nevladne in dobrodelne organizacije same potrdijo, da  zadoščajo splošnim zahtevam glede upravičenosti do njihovih donacij in ujemanja programov.

  • Prijava za elektronski prenos sredstev (EFT): obvezno je, da  se vzpostavi EFT – Electronic Funds Transfer, preden lahko pridobite ustrezna sredstva.

  • Prijava za elektronski prenos sredstev (EFT): obvezno je, da  se vzpostavi EFT – Electronic Funds Transfer, preden lahko pridobite ustrezna sredstva.
  • Dokončajte svoj profil: v svojem profilu lahko ustvarite in objavite izvirne vsebine v poljih »Dobrodelni opis« in »Kratek povzetek« in tudi naložite logotip vaše organizacije.
  • Dokončajte svoj profil: v svojem profilu lahko ustvarite in objavite izvirne vsebine v poljih »Dobrodelni opis« in »Kratek povzetek« in tudi naložite logotip vaše organizacije.

 Če niste povabljeni prek e-pošte, se še vedno lahko kadarkoli brezplačno registrirate na platformi Benevity. Če niste predlagani/potrjeni kot upravičeni za prejem donacij s strani TechSoup Slovenija, podpora vaši organizaciji ni na voljo takoj.

Za dodatne informacije o tem, kako registrirati svojo organizacijo v shemi TechSoup Slovenija, kliknite sem.

Za dodatne informacije o tem, kako dokončati postopek registracije v shemo Benevity, obiščite stran Help na spletnem mestu Benevity Causes.