DocuSign je podjetje, katerega poslanstvo je spremeniti način delovanja sveta na način, s katerim lahko vsakomur omogoči nemoteno pošiljanje, podpisovanje in odobritev dokumentov kadarkoli, kjerkoli in na kateri koli napravi. Zaposleni v podjetju DocuSign se zavedajo, da se možnost za vpliv njihovih izdelkov razteza daleč preko same dobičkonosnosti posla. Zaposleni v DocuSign s strastjo doprinašajo k bogatenju okoliških skupnosti kakor tudi k preoblikovanju klasičnega načina poslovanja: To je temelj, na katerem je bilo podjetje zgrajeno in nit, ki povezuje kulturo podjetja in njegove temeljne vrednote.

DocuSign IMPACT program deluje na osnovi prostovoljnega dela zaposlenih in posebnih popustov, namenjenih ustreznim kvalificiranim nevladnim neprofitnim organizacijam. DocuSign IMPACT spodbuja prostovoljstvo zaposlenih s tremi dodatno plačanimi dnevi letno za vsakega zaposlenega, ki prostovoljno sodeluje z nevladnimi neprofitnimi organizacijami po lastni izbiri. S svojimi donacijami in popusti na lastne izdelke DocuSign pomaga mnogim dobrodelnih organizacijam uspešno koristiti njihovo lastno razvojno tehnologijo, s tem pa svetu doprinašajo znatno mero pozitivnih učinkov.

Donacijski program DocuSign na TechSoup Slovenija nudi programsko opremo za e-podpisovanje in upravljanje transakcij kvalificiranim nevladnim neprofitnim organizacijam, dobrodelnim organizacijam in javnim knjižnicam na območju Slovenije.

DocuSign se uporablja za podpisovanje, pošiljanje in upravljanje dokumentov. DocuSign z uporabo postopka digitalnih odobritev in odločitev uspešno nadomešča tiskanje, faksiranje, optično branje in prenašanje dokumentov.

Pogoji in omejitve

Po uspešni kvalifikaciji lahko vaša organizacija prejme po pet izdelkov Standard Edition in pet izdelkov Business Pro Edition na poslovno leto (od 1. julija do 30. junija).

Če želite preveriti ali vaša organizacija izpolnjuje vse potrebne pogoje za sodelovanje v tem programu, si oglejte stran Pogoji in omejitve.

O dostopu do znižanih cen

Če ime izdelka vključuje navedbo "Dostop do znižanih cen", pomeni, da je ponudba sestavljena iz posebej znižanih cen za posamezne izdelke ali storitve. To pomeni, da boste po oddaji naročila in plačilu administrativne takse TechSoup Slovenija neposredno plačali tudi donatorju za izdelek ali storitev. Znižane cene najdete pri vsakem posameznem opisu izdelka. Te cene so na voljo samo upravičenim, potrejnim nevladnim neprofitnim organizacijam in knjižnicam in sicer preko TechSoup Slovenija.

Povezava do popusta za podjetja s proračunom, višjim od 1 milijon USD

Če letni proračun vaše organizacije presega 1 milijon USD, niste upravičeni do donacije programa DocuSign. Vendar pa lahko še vedno prejmete 30-odstotni popust na letne DocuSign pakete. Pojdite na spletno stran DocuSign in se prijavite.