Kaj je Slack?

Slack je spletna platforma in je temelj za uspešno timsko delo. Naredite svoje delo preprostejše, prijetnejše in produktivnejše.

Pri Slacku gradijo platformo, ki povezuje ekipe z aplikacijami, storitvami in viri, ki jih potrebujejo za opravljanje dela.

Ko vaša ekipa pričenja z novim projektom, najema novega zaposlenega, pregleduje prodajno pogodbo, končuje proračun za naslednje leto, načrtuje odprtje naslednjega pisarniškega prostora in še več – s Slack-om je to mogoče. Več informacij o Slack-u

V pomoč so vam tudi: Easy-to-read guides in nekaj videoposnetkov: Kaj je Slack?, 15 namigov o Slacku

 

Slack za NVO

Program Slack za neprofitne organizacije ponuja upravičenim organizacijam brezplačno nadgradnjo ali nadgradnjo po znižani ceni enega delovnega prostora v plačljiv paket. Tukaj so podrobnosti:

• Standard plan: ponujamo delovne prostore z 250 ali manj člani kot brezplačno nadgradnjo in 85% popust za delovne prostore nad to velikostjo.

• Plus plan: nudimo delovne prostore vseh velikosti s 85% popustom.

Oglejte si naš cenovni vodič, če želite izvedeti več o funkcijah plačljivih paketov, ki so na voljo.

 

Opomba: popust v okviru Slack za neprofitne organizacije se ne uporablja za delovne prostore v paketu Enterprise Grid.

Kdo je upravičen do programa Slack za neprofitne organizacije

Upravičene so organizacije, ki imajo veljaven dobrodelni status z IRS (v ZDA) oz. ki imajo veljaven status neprofitne nevladne organizacije po veljavni lokalni zakonodaji.

Vaša organizacija ne sme delovati na naslednjih področjih:

• zakonodajna ali politična dejavnost

• cerkev, združenje cerkva ali druga verska organizacija

• šola, fakulteta ali povezana organizacija *

• uradi vlade

• organizacija, ki poskuša vplivati ​​na javno mnenje

• bolnišnica, organizacija, vključena v zdravstveno zavarovanje ali povezana organizacija

• zasebna fundacija, ki samostojno izvaja donacije, neodvisno ali operativno

 

* Izobraževalne organizacije so lahko upravičene do programa "Slack for Education".

 

Poleg tega vaša organizacija ne sme:

• diskriminirati na podlagi spola, rase, etnične pripadnosti, narodnosti, vere, politične pripadnosti ali prepričanja, spolne usmerjenosti ali spolne identitete in izražanja,

• spodbujati določene verske pripadnosti, dogmo ali doktrino kot del svoje naloge ali v zameno za svoje storitve (povezovanje z versko organizacijo samo po sebi ne pomeni diskvalifikacije).

 

Kako se prijavite?

Če vaša organizacija še ne uporablja Slack-a, morate najprej ustvariti delovni prostor. Če že uporabljate Slack, lahko lastnik delovnega prostora odda naročilo.

Ko ste pripravljeni, izpolnite prijavni obrazec za Slack za neprofitne organizacije. Navesti je potrebno naslednje podatke: pravno ime vaše organizacije, sedež organizacije, spletno mesto in kratek opis o tem, kar počnete.

 

Postopek pregleda prijave

Da bi lahko ponudili nadgradnjo upravičenim organizacijam, Slack sodeluje s TechSoup Slovenija. TechSoup Slovenija preveri in potrdi upravičenost vaše organizacije do nadgradnje Slack.

Če vaša prijava ni odobrena, se lahko v prihodnje prijavite, v kolikor se spremeni dobrodelni status vaše organizacije. Medtem lahko še naprej uporabljate Slack kot Free plan verzijo, dokler želite.

Opomba

Čeprav lahko vsi uporabljajo Slack, vsaka organizacija ne izpolnjuje naših pogojev za upravičenost do tega programa. Slack določi smernice in odloči po lastni presoji, ali je določena organizacija upravičena do programa. Pridržujejo si pravico, da kadar koli iz kakršnegakoli razloga potrdijo ali zavrnejo vlogo organizacije in kadarkoli dopolnijo ali spremenijo njihove smernice o upravičenosti.

 

Spremembe plačevanja

V kolikor ste upravičeni do programa Slack za neprofitne organizacije - čestitke! Prejeli boste e-poštno potrditev in v roku treh dni od prejema, bomo vaš delovni prostor brezplačno nadgradili ali pa upoštevali popust.

Opomba: Plačanega zneska naročnine, ki je bil plačan pred odobritvijo programa Slack za neprofitne organizacije,  ne vračamo.

Še nekaj navodil o programu Slack: Ustvarjanje delovnega prostora