Računalniški servis Help404

 

Help404  Servis računalnikov in reševanje podatkov, ki deluje pod okriljem podjetja Redit, visoko tehnološke rešitve d.o.o., v sodelovanju s TechSoup Slovenija nevladnim neprofitnim organizacijam nudi storitve računalniškega servisa s 25% popustom na redne cene iz cenika storitev.

Pri Help404 popravljajo prenosne in namizne računalnike vseh blagovnih znamk. Zagotavljajo vam celovito, hitro in pozitivno servisno storitev.

Pri svojem delu skrbijo za in vam nudijo:

 ·         Varnost vaših podatkov: Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.

 ·         Hitro popravilo: Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika? Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.

 ·         Brezplačno diagnostiko: Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.

 ·         Garancijo na popravilo: Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.

 

 Nudijo vam naslednje storitve:

 

  

Za našo prihodnost, za naš planet

 

 Poleg svojih storitev, pri podjetju Redit skrbijo tudi za okolje. Za vsako uspešno popravilo posadijo eno drevo. Do sedaj so posadili že 1580 dreves. Več o tem si lahko preberete na spletni strani Plant for the planet.

 

 

 

 

 Za pridobitev popusta na storitve računalniškega servisa Help404 se brezplačno registrirajte pri TechSoup Slovenija.

Registracija vaše nevladne organizacije ne obvezuje k naročilu, vam pa omogoča pridobitev popusta. Ko bo vaša organizacija potrjena kot upravičena, nam pišite na resitve@misss.org in posredovali vam bomo ŠTEVILKO KUPONA ZA POPUST. 

 Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na resitve@misss.org.

 

REDIT