Podrobnosti programa Microsoft Discount

Microsoft Discount Program - Priročnik

Dobrodošli pri Microsoft Discount Program! Program omogoča neprofitnim nevladnim organizacijam, da naročijo Microsoftovo originalno programsko opremo po zelo nižji ceni (s popustom), ki je na voljo za neprofitne organizacije (Open Charity pricing). Samo neprofitne nevladne organizacije, ki imajo veljavno potrdilo Microsoftovega prodajnega posrednika (Microsoft Reseller Certificate), lahko prejmejo Microsoftove izdelke po znesku Open Charity pricing. Katalog si lahko ogledate tukaj.

I.             

Članstvo pri TechSoup Slovenija

Da bi potrdili vaš statut neprofitne nevladne organizacije, morate postati člani TechSoup, lokalnega Microsoftovega partnerja, ki omogoča program Microsoft Discount v Sloveniji. Dejavnost vaše organizacije mora biti s strani Microsofta prepoznana kot upravičena do naročanja izdelkov v programu Microsoft Discount. Več informacij o tem, katere organizacije so upravičene, si preberite tukaj.

Še niste člani TechSoup Slovenija? Pridružite se!

II.           

Članstvo pri Microsoft Nonprofit Portal

Če želite naročiti Microsoftovovo programsko opremo po ceni s popustom, se morate prijaviti na Microsoftovem portalu za neprofitne (Microsoft Nonprofit Portal). Portal boste uporabljali za pošiljanje potrdila, ki potrjuje upravičenost vaše organizacije za pridobitev programske opreme po ceni s popustom skupini TechSoup Slovenija.

Upoštevajte, da vaš zahtevek ne bo obdelan, dokler TechSoup Slovenija ne prejme tega potrdila. Potrdilo velja eno leto.

Ste že registrirani pri Microsoft nonprofit portal? Preskočite na korak 2.

III.          

Podrobna navodila

Korak 1: Registrirajte se na Microsoft Nonprofit Portal

1.     

Pojdite na Microsoft Nonprofit Portal in kliknite na Get started. (Če ste v pogledu za mobilne naprave, se gumb Get started nahaja v mobilnem meniju.)

2.     

Upoštevajte navodila za registracijo.

V roku 10 delovnih dni boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki o upravičenosti.

Korak 2: Pošljite svoje potrdilo o upravičenosti TechSoup Slovenija

1.     

Ko bo vaša organizacija potrjena kot upravičena, se vrnite na Microsoft Nonprofit portal in  kliknite Login (in ne Sign In) na vrhu strani. (Če ste v pogledu za mobilne naprave, se gumb Login nahaja v mobilnem meniju.) 

2.   Po prijavi boste videli seznam ponujenih Microsoftovih izdelkov za neprofitne organizacije. Kliknite tukaj  in izvedeli boste več o On-premises licenčni programski opremi (On-premises Software Licenses). Odprla se bo dodatna vsebina.

3.  Pod naslovom Programska oprema s popustom (Software Discounts), kliknite Send To Partner in vnesite naslednje podatke in vaš elektronski naslov ter na koncu kliknite Send To Partner.

Primer:

Ime organizacije: TechSoup

Ime kontakta. TechSoup

E-mail naslov: MISSS_Discounts@techsoup.org

4.   

Pojavi se potrditvena stran.

Postopek potrditve vašega potrdila pri TechSoup Slovenija lahko traja od 5 do 10 dni. Po zaključenem postopku boste prejeli e-pošto od TechSoup Slovenija z navodili za pridobitev izdelkov.

Imate še kakšna vprašanja?

 

Review FAQ

 

Contact us