Spremembe pri prenosu in namestitvi Office 2019
Upoštevajte, da vseh paketov Office 2019 in posameznih aplikacij, vključno s programom Visio in Project, ni več mogoče neposredno prenesti preko VLSC, vključno s programom Office 2019. Vsi izdelki Officea, ki so na voljo prek količinskega licenciranja, uporabljajo tehnologijo Click-to-Run, namesto tradicionalne tehnologije Windows Installer. Če želite prenesti in namestiti te izdelke, lahko IT skrbniki uporabljajo posebno Microsoftovo orodje za namestitev. Če ima vaša organizacija IT skrbnika, mu lahko zagotovite Microsoftova navodila za prenos in namestitev Office 2019 preko posebnega orodja. Za dodatne informacije pri pridobivanju donacij si oglejte Microsoft Download Help na platformi TechSoup.

CleverReach Lifetime Subscription

CleverReach.jpg
SKU: G-49081
Taksa: €31.00
programskih rešitvahdonatorjunosilcuoperacijskem sistemu
Opis: 

CleverReach je spletno orodje za urejanje e-mail kampanj in kontaktov.  

Ta donacija zagotavlja trajno uporabo marketinškega orodja CleverReach s članarino brez omejitve števila uporabnikov. Za več informacij o prijavi odprite zavihek Subscription Details.

Prednosti za  organizacije

CleverReach se uporablja za:

·    Zbiranje sredstev s pomočjo e-mail kampanje

·    Upravljanje stikov iz imenika elektronske pošte  in shranjevanje dodatnih  informacije

Prednosti in zmogljivosti:

·    Izdelava kampanje: izdelate lahko nabor e-sporočil, ki jih pošiljate različnim skupinam prejemnikov.

·    Oblike sporočil: Čarovnik za oblikovanje vključuje več kot 50 brezplačnih predlog, ki  obsegajo številne različne teme. Prav tako je omogočeno neposredno urejanje s HTML kodo po elektronski pošti.

·    Prijavni obrazci: Ustvarite lahko prijavnico elektronskega glasila z navedbo želenih podatkov vaše spletne strani.

·    A / B testiranje: program omogoča pošiljanje dveh različic enega (istega) elektronskega sporočila  pošte z namenom primerjave in izbire učinkovitejše različice

Oglejte si celoten seznam funkcij programa na spletni strani CleverReach

Podpora

Spletna stran CleverReach omogoča spletno pomoč  in odgovore na pogosta vprašanja (FAQ).

Pomembno sporočilo

TechSoup ne vrača že plačane administrativne takse in/ali zamenjuje že naročene izdelke

Kako do doniranega izdelka?

Po odobritvi vaše prošnje s strani TechSoup-a, vam bo donator po elektronski pošti poslal sporočilo z navodili za namestitev in aktivacijo izdelka. 

 

 

 

Podrobnosti naročnine

Omejitve naročnine

Pošiljate lahko do 4000 sporočil, 1.000 naslovnikom mesečno. Vsaka naročnina vključuje 5 MB prostora za shranjevanje slik.

Dodatne storitve

CleverReach vas bo samodejno vprašal, če  želite, povečati število sporočil in prostora za shranjevanje. V tem primeri vam donator ponuja  20-odstotni popust pri plačilu storitve povečanega prostora, ki ga  plačate s kreditno kartico ali neposrednim plačilom preko izstavljenega računa.

CleverReach omogoča tri brezplačna testiranja oblikovnih rešitev ter neželene pošte.

Predogled CleverReach

V primeru, da ste uporabili poskusno brezplačno CleverReach različico, lahko sedaj zaprosite za aktivacijo tega  izdelka.