Google.org Impact Challenge on Safety
Google.Org Impact Challenge on Safety - na voljo je 10 milijonov evrov sredstev za podporo organizacij po vsej Evropi, ki se ukvarjajo z izzivi, povezanimi z sovraštvom, ekstremizmom in varnostjo otrok na spletu in zunaj njega. S financiranjem novih in obstoječih projektov v Evropi, upamo, da bomo podprli pobude za preprečevanje sovraštva in ekstremizma ter pomagali mladim, da postanejo samozavestni državljani na področju digitalizacije. Več o tem, kaj je Google.Org Impact Challenge on Safety in kako se prijavite: https://impactchallenge.withgoogle.com/safety2019 Sodelujte pri promociji in ozaveščanju vključujoče družbe in medsebojnega spoštovanja. Prijavite se!

CleverReach Lifetime Subscription

CleverReach.jpg
SKU: G-49081
Taksa: €31.00
programskih rešitvahdonatorjunosilcuoperacijskem sistemu
Opis: 

CleverReach je spletno orodje za urejanje e-mail kampanj in kontaktov.  

Ta donacija zagotavlja trajno uporabo marketinškega orodja CleverReach s članarino brez omejitve števila uporabnikov. Za več informacij o prijavi odprite zavihek Subscription Details.

Prednosti za  organizacije

CleverReach se uporablja za:

·    Zbiranje sredstev s pomočjo e-mail kampanje

·    Upravljanje stikov iz imenika elektronske pošte  in shranjevanje dodatnih  informacije

Prednosti in zmogljivosti:

·    Izdelava kampanje: izdelate lahko nabor e-sporočil, ki jih pošiljate različnim skupinam prejemnikov.

·    Oblike sporočil: Čarovnik za oblikovanje vključuje več kot 50 brezplačnih predlog, ki  obsegajo številne različne teme. Prav tako je omogočeno neposredno urejanje s HTML kodo po elektronski pošti.

·    Prijavni obrazci: Ustvarite lahko prijavnico elektronskega glasila z navedbo želenih podatkov vaše spletne strani.

·    A / B testiranje: program omogoča pošiljanje dveh različic enega (istega) elektronskega sporočila  pošte z namenom primerjave in izbire učinkovitejše različice

Oglejte si celoten seznam funkcij programa na spletni strani CleverReach

Podpora

Spletna stran CleverReach omogoča spletno pomoč  in odgovore na pogosta vprašanja (FAQ).

Pomembno sporočilo

TechSoup ne vrača že plačane administrativne takse in/ali zamenjuje že naročene izdelke

Kako do doniranega izdelka?

Po odobritvi vaše prošnje s strani TechSoup-a, vam bo donator po elektronski pošti poslal sporočilo z navodili za namestitev in aktivacijo izdelka. 

 

 

 

Podrobnosti naročnine

Omejitve naročnine

Pošiljate lahko do 4000 sporočil, 1.000 naslovnikom mesečno. Vsaka naročnina vključuje 5 MB prostora za shranjevanje slik.

Dodatne storitve

CleverReach vas bo samodejno vprašal, če  želite, povečati število sporočil in prostora za shranjevanje. V tem primeri vam donator ponuja  20-odstotni popust pri plačilu storitve povečanega prostora, ki ga  plačate s kreditno kartico ali neposrednim plačilom preko izstavljenega računa.

CleverReach omogoča tri brezplačna testiranja oblikovnih rešitev ter neželene pošte.

Predogled CleverReach

V primeru, da ste uporabili poskusno brezplačno CleverReach različico, lahko sedaj zaprosite za aktivacijo tega  izdelka.