Office for Mac

Office-Suites-All.png
SKU: LS-41151
Taksa: €45.00
Opis: 

Office for Mac je zbirka izdelkov Microsoft Office za računalnike Mac. Office for Mac je v celoti združljiv z Office-om za Windows in je tudi združljiv s prejšnjimi različicami Officea za obe platformi.

Ta donacija zagotavlja eno licenco za namestitev programske opreme na eno samo napravo. Oglejte si povzetek pravic za uporabo izdelkov količinskega licenciranja za določene podrobnosti licenciranja na Volume Licensing Product Use Rights.

Katere različice programske opreme so na voljo?

Lahko se odločite za prenos trenutne oziroma želene različice programske opreme. Preko spletnega mesta Current Versions of Microsoft Productslahko preverite, katera je zadnja različica izdelka. Programsko opremo lahko prenesete v katerikoli želeni jezik s seznama.

Prednosti za organizacije

Outlook za Mac omogoča delovanja z uporabo programa Outlook za pošiljanje in razporejanje v organizaciji, ki izmenično uporablja operacijske sisteme Windows in Mac.

Poglavitne zmožnosti

·      Združljivost s programom Outlook za Windows: Outlook za Mac ima enake zmogljivosti kot enakovredni program za Windows.

·      Ribbon: Outlook za Mac trak združuje najbolj priljubljena orodja za oblikovanje in ustvarjanje v enotnem dizajnu.

·      Predogled sporočila: za prikaz vsebine si lahko ogledate prvi stavek e-poštnega sporočila pod naslovno vrstico.

·      Prikaz pogovora: vsa sporočila se pojavijo na enem mestu znotraj pogovora.

Pridobivanje tega izdelka

Če želite namestiti ta izdelek, morate naložiti programsko opremo iz Microsoftovega servisnega centra za količinsko licenciranje (VLSC) in vnesti licenčni ključ. Namestite lahko poljubno jezikovno različico, ki je na voljo za določen izdelek.

 

Licenčni ključ vam omogoča namestitev izdelka na enako število računalnikov, kot ste prejeli licenc. Ta količina je navedena v e-poštnem sporočilu, ki ga po potrditvi naročila prejmete s strani TechSoup.

 

Prejeli boste dve elektronski sporočili:

1.   Po odobritvi vaše zahteve za donacijo bo TechSoup poslal na e-naslov vaše organizacije sporočilo s potrditvijo števila naročenih licenc in informacijo z navodili o uporabi VLSC takoj, ko Microsoft potrdi vašo licenčno pogodbo. Poskrbite, da bo e-poštni naslov v vaši organizaciji redno posodobljen in usklajen s podatki vašega računa.

 

2.   Microsoft vam bo poslal e-poštno sporočilo, s katerim potrjuje vašo organizacijo za uporabo VLSC. To e-poštno sporočilo dokazuje, da so na Microsoftu prejeli vašo licenčno pogodbo. Po prejemu tega sporočila, boste lahko sledili korakom iz  prvega sporočila za prejem donacije, ki ste ga prejeli s strani TechSoup.

 

Software Assurance

 

Program Software Assurance programvam omogoča možnost namestitve najnovejše izdaje izdelka, ki je zajet v sporazumu.

 

 

Requirements: 
  • See Office system requirements.
  • Microsoft installation technologies:
    • Office applications that are version 2019 or later must be installed using Microsoft Click-to-Run technology instead of the traditional Windows Installer (MSI) technology. Click-to-Run technology is the same technology that is used to install the Office applications that are included with Office 365 subscriptions.
    • You can't install multiple Office products on a computer if the products are the same version but use different installation technologies. In some cases, you also can't install two different versions of Click-to-Run applications on the same computer. For more information, see Microsoft Office support.