Office Standard

Office-Suites-All.png
SKU: LS-48335
Taksa: €45.00
programskih rešitvahdonatorjujezikunosilcuoperacijskem sistemuTitle GroupMicrosoftovi izdelki
Opis: 

Prenos in namestitev za Office 2019 sta se spremenila

Prosimo, upoštevajte, da vseh zbirk Office 2019, vključno s programoma Visio in Project, ne morete več prenesti direktno preko VLSC.

Za pridobitev izdelkov Office 2019, ki ste jih zahtevali, sledite podrobnim navodilom za prenos in namestitev izdelkov Office 2019, pridobljenih preko količinskega licenciranja.

Office Standard je integrirana zbirka programov in storitev, zasnovanih za skupno delo, ki omogočajo optimizirano delo.

Licenčni ključ vam omogoča namestitev izdelka na enako število računalnikov, kot ste prejeli licenc.

Za vsako napravo lahko za namestitev naročite eno licenco. Za podrobnosti o licenciranju si oglejte povzetek na platformi za količinsko licenciranje Volume Licensing Product Terms.

Katere različice programske opreme so na voljo?

Lahko se odločite za prenos trenutne oziroma želene različice programske opreme. Preko spletnega mesta Current Versions of Microsoft Productslahko preverite, katera je zadnja različica izdelka. Programsko opremo lahko prenesete v kateremkoli želenem jeziku s seznama.

Prednosti za organizacije

Aplikacije v zbirki Office lahko uporabite za:

ustvarjanje, skupno rabo in urejanje dokumentov s sodelavci na drugih lokacijah

spremljanje in poudarjanje pomembnih podatkov

objave dokumentov in žive predstavitve preko spletnih brskalnikov

Vsebina zbirke

Standardni paket vključuje naslednje aplikacije.

Excel je aplikacija za delo s preglednicami in vsebuje orodja za analizo in vizualizacijo podatkov.

OneNote je aplikacija za delo z opombami, ki omogoča, da se med člani skupine izmenjujejo različne vrste vsebin.

Outlook je upravitelj časa in informacij, ki združuje e-pošto, koledar, stike in različna opravila.

PowerPoint je predstavitveni grafični program z zmogljivostmi za učinek besedila, zvoka in animacije.

Publisher je program za namizno založništvo, ki ljudem omogoča osnovno znanje o postavitvi, da bi ustvarili številne publikacije.

Word je celovit program za obdelavo besedil.

Poglavitne zmožnosti

Ribbon: Office trak izboljša uporabnost z združevanjem najbolj priljubljenih orodij oblikovanja in ustvarjanja v enoten dizajn.

Dostop do spleta in mobilnega telefona: uporabniki Office Online in brezplačne aplikacije za mobilne naprave lahko istočasno ustvarjajo ali urejajo isto datoteko. Uporabljajo lahko kateri koli spletni brskalnik ali mobilno napravo z operacijskim sistemom Windows, iOS ali Android.

Prostor v oblaku: Office aplikacije se povezujejo z OneDrive, OneDrive for Business in SharePoint, tako da lahko dostopate do datotek preko različnih naprav.

Podpora za več formatov datotek: večina programov Office, vključno s programoma Wordom in Excel, lahko shrani ali izvozi datoteke v obliki PDF ali XPS dokumentov, ne da bi vam bilo treba naložiti in namestiti dodatke.

Pridobivanje tega izdelka

Če želite namestiti ta izdelek, morate naložiti programsko opremo iz Microsoftovega servisnega centra za količinsko licenciranje (VLSC) in vnesti licenčni ključ. Namestite lahko poljubno jezikovno različico, ki je na voljo za določen izdelek.

Licenčni ključ vam omogoča namestitev izdelka na enako število računalnikov, kot ste prejeli licenc. Ta količina je navedena v e-poštnem sporočilu, ki ga po potrditvi naročila prejmete s strani TechSoup.

Prejeli boste dve elektronski sporočili:

  1. Po odobritvi vaše zahteve za donacijo, bo TechSoup poslal na e-naslov vaše organizacije sporočilo s potrditvijo števila naročenih licenc in informacijo z navodili o uporabi VLSC takoj, ko Microsoft potrdi vašo licenčno pogodbo. Poskrbite, da bo e-poštni naslov v vaši organizaciji redno posodobljen in usklajen s podatki vašega računa.
  2. Microsoft vam bo poslal e-poštno sporočilo, s katerim potrjuje vašo organizacijo za uporabo VLSC. To e-poštno sporočilo dokazuje, da so na Microsoftu prejeli vašo licenčno pogodbo. Po prejemu tega sporočila, boste lahko sledili korakom iz prvega sporočila za prejem donacije, ki ste ga prejeli s strani TechSoup.

Software Assurance

Program Software Assurance program vam omogoča možnost namestitve najnovejše izdaje izdelka, ki je zajet v sporazumu.

Requirements: 
  • See Office system requirements.
  • Microsoft installation technologies:
    • Office applications that are version 2019 or later must be installed using Microsoft Click-to-Run technology instead of the traditional Windows Installer (MSI) technology. Click-to-Run technology is the same technology that is used to install the Office applications that are included with Office 365 subscriptions.
    • You can't install multiple Office products on a computer if the products are the same version but use different installation technologies. In some cases, you also can't install two different versions of Click-to-Run applications on the same computer. For more information, see Microsoft Office support.