Adobe Acrobat Pro DC 1-Year Individual Membership – Access to Discounted Rates

prod-adobe-acrobat-pro-dc_Resized.png
SKU: G-50278
Taksa: €4.00
programskih rešitvahdonatorjunosilcuoperacijskem sistemu
Opis: 

Subscribe to Boost in prihranite na tem in še mnogo drugih izdelkih.

Adobe Acrobat Pro DC plan je aplikacija in storitev shranjevanja v oblaku za ustvarjanje, urejanje in deljenje PDF dokumentov.

Ta ponudba vsebuje dostop do znižanih cen za Acrobat Pro DC plan za individualno naročnino za enega uporabnika. Prejeli boste 13% popusta glede na Adobe-jevo trenutno ceno za prvo leto. Kliknite na Details and Service Costs povezavo this infographic za več informacij.

Kaj boste plačali donatorju Adobe?

Potem, ko boste zaprosili za to ponudbo preko TechSoup Slovenija, boste plačali vsak mesec neposredno donatorju Adobe za prvo leto naročnine po znižani ceni..

Prednosti za organizacije

Acrobat Pro DC plan lahko uporabljate za

  • Ustvarjanje, urejanje in deljenje PDF dokumentov z drugimi preko računalnika, telefona ali preko spleta
  • Prihranite čas in denar, tako da omogočite dostop do dokumentov z oddaljenih lokacij in kadarkoli z zmožnostmi elektronskega podpisa Adobe Document Cloud

Vključene aplikacije in storitve

Acrobat Pro DC plan vključuje namizne aplikacije in soritve, ki so navedene spodaj za Windows in Mac.

    • Adobe Acrobat Pro DC je namizni program za ustvarjanje, urejanje, podpisovanje, pošiljanje in PDF dokumentov.
    • Document Cloud omogoča 20 GB prostora v oblaku poleg Creative Cloud shranjevalnega prostora v oblaku.

Acrobat Pro DC plan se dopolnjuje z Adobe mobilno aplkacijo za delo na več platformah in omogoča dostop do, podpisovanje, urejanje in upravljanje PDF dokumentov in e-podpisov. Kliknite na popoln seznam funkcij in na primerjavo s prejšnjo Acrobat Pro verzijo na Adobe spletni strani.

Podpora

Adobe nudi podporo preko telefona, spletne klepetalnice, forumov in vadnic (tutorialov) kot del Acrobat Pro DC plana.

Izberite previdno

Administrativna taksa za ta izdelek ni vračljiva, izdelka se prav tako ne more zamenjati.

Kako pridobite ta izdelek?

Ko TechSoup Slovenija potrdi vašo upravičenost do donacije in potrdi plačilo administrativne takse, vam bomo poslali e-poštno sporočilo na e-naslov vaše organizacije z navodili za aktivacijo tega izdelka.

Podrobnosti in stroški storitev

Prosimo, obrnite se na TechSoup-ovo Adobe FAQ stran, če potrebujete informacije, ki niso navedene v tabeli spodaj.

Sistemske zahteve

Kliknite naAcrobat Pro DC system requirements.

Znižane cene

Ta ponudba vključuje dostop do 13% popusta glede na trenutno ceno za prvo leto naročnine na novi Acrobat Pro DC plan. PO naročilu te ponudbe in po plačilu TechSoup-ove administrativne takse, boste morali plačati še znižano ceno naročnine direktno donatorju Adobe. S tem popustom, boste donatorju Adobe plačali na mesec za prvo leto naročnine. Ta ponudba vključuje enoletno pogodbeno obveznost.

Vsa naslednja leta naročnine se plačajo po redni maloprodajni ceni.

Licenciranje

Z znižano naročnino lahko en uporabnik prenese in uporablja Acrobat Pro DC izdelek in storitve, medtem ko je naročnina aktivna. Ta ponudba je veljavna le, če je uporabnik zaposleni ali prostovoljec znotraj organizacije.

Če ste licencirani uporabnik, lahko namestite in uporabljate program tudi na drugem računalniku. Drugi računalnik je lahko računalnik za domačo uporabo ali prenosnik, lahko ima Windows ali Mac operacijski sistem. Programa ne morete uporabljati na obeh računalnikih hkrati.

Uporaba storitve po preteku enega leta

Po preteku prvega leta naročnine, se vaša naročnina avtomatsko obnovi, če naročnine ne prekličete. Cena naročnine je redna maloprodajna cena.

Prenos naročnine

Individualne naročnine so vezane na uporabnika in njegov e-naslov je povezan z Adobe ID-jem. Z individualnimi naročninami, vaša organizacija ne more zamenjati uporabnikovega Adobe ID-ja ali gesla, zato si uredite ustrezen način zaračunavanja v primeru odhoda zaposlenega ali prostovoljca. Za več informacij o tem izdelku, kliknite na Adobe for Nonprofits at TechSoup Slovenia and Technical FAQ.

Neupravičenost obstoječih naročnikov

Ta ponudba ne velja za obstoječe Acrobat Pro DC naročnike. Organizacija lahko zaprosi za nove naročnine po znižani ceni za posameznike, ki naročnine še nimajo.

Posamezniki z stalno licenco za Acrobat Pro namizni program so upravičeni do te ponudbe.

Preklic naročnine

Če prekličete v prvih 14 dneh, dobite povrnjen celoten znesek plačila. Če naročnino prekličete po prvih 14 dneh, pa dobite povrnjen polovičen znesek vase preostale pogodbene obveznosti.

Po preklicu naročnine, bo Acrobat Pro DC prenehal delovati. Kljub temu boste še naprej imeli dostop do Document Cloud brezplačnih vsebin, vključno s 5 GB prostora v oblaku in do določenih storitev.

Potrebujete kreditno kartico ali PayPal račun

Morali boste vnesti številko računa kreditne kartice ali pa številko PayPal računa, da bo plačilo izvedeno.