Pomembne spremembe programa donacij Microsoftove programske opreme pri TechSoup-u

Microsoft objavlja spremembe donacijskega programa pri TechSoup-u in to:

 

- Microsoftova skupina Tech for Social Impact je na svojem blogu objavila izboljšave in spremembe ponudb modela donacij za neprofitne nevladne organizacije ter

- nekatere spremembe, ki  bodo vplivale na Microsoftov donacijski program programske opreme preko sheme TechSoup in so pomembne za vašo nevladno organizacijo in/ali knjižnico.

 

Skupina Microsoft Philanthropies "Tech for Social Impact" (https://blogs.microsoft.com/on-the-issues/?p=57515 ) s to  objavo zagotavlja, da ostaja še naprej zavezana k nadaljnji  podpori tehnološkega razvoja nevladnim neprofitnim organizacijam. Dolgoletni Microsoftov program donacij "Tech for Social Impact"  prav s pomočjo donacijske sheme TechSoup dokazuje svojo zavezanost pomoči nevladnemu sektorju.  TechSoup si prizadeva, da bi poleg sodelovanja s podjetjem Microsoft ter z več kot 100 drugimi ponudniki tehnologij, podpiral dostop do tehnoloških rešitev in storitev za neprofitne organizacije in knjižnice. Hkrati želi zagotoviti učinkovito in cenovno dostopno tehnologijo za doseganje njihovega poslanstva.

V spodnjem sporočilu so navedeni povzetki sprememb Microsoftovega donacijskega programa, ki so  objavljene na njihovem blogu. Spremembe se lahko v nekaterih točkah razlikujejo od dosedanjih izkušenj sodelovanja  znotraj sheme TechSoup. Prosimo, če si lahko vzamete nekaj minut časa za ogled spodnjih sporočil in si s tem odprete nove poti za učinkovito delovanje in načrtovanje vaših tehnoloških rešitev.

Pri prehodu na nov način pridobivanja donacij vam želimo kar se da pomagati. Vaša vprašanja in povratne informacije lahko posredujte preko povezave za vprašanja ali komentarje.

 

 

Kaj se bo 1. aprila 2018 spremenilo pri zagotavljanju Microsoftovih programih donacij preko sheme TechSoup? 


Izbira izdelkov: Microsoft se pri zagotavljanju optimalnih tehnoloških rešitev manjšim organizacijam še vedno osredotoča na donacije licenc (on-premises). Standardne različice licenc Microsoft bodo še naprej na voljo kot donacije upravičenim neprofitnim organizacijam in knjižnicam preko sheme TechSoup. Premium različice Microsoftovih licenc ne bodo več na voljo preko sheme TechSoup, pač pa  bodo upravičenim organizacijam dostopne v obliki popusta. Pri donacijah Microsoftovih  storitev v oblaku ne bo sprememb.
- Izbira vseh izdelkov programa donacij pri TechSoup-u: s 1. aprilom boste lahko izbirali med vsemi Microsoftovimi licenčnimi izdelki, ne da bi bili omejeni na 10 naslovnih skupin.

Pravila programa in pogoji upravičenost ostajajo enaki: Microsoftovi pogoji upravičenosti do donacij prek TechSoup-a ostajajo enaki. Pravila o izpolnjevanju pogojev upravičenosti organizacij za donacije  so standardizirana za vse oblike Microsoftovih popustov. Dovoljene omejitve licenc, ki jih lahko naročite s pomočjo sheme TechSoup v 2-letnem ciklu, ostajajo enake.
Podpora in informacije o dostopu in storitvah: Microsoftove novosti ponujajo neprofitnim organizacijam številne donacije, popuste in možnosti licenciranja. TechSoup se zavezuje, da bo še naprej izvajal podporo upravičenim organizacijam pri uresničevanju njihovih potreb ne glede na to, ali gre za donacije, popuste, licence, storitve v oblaku ali hibridno računalniško okolje, ki vključuje tako licence kot storitve v oblaku. Kjer bo mogoče, vam bo zagotovljen neposreden dostop na enem mestu.

Novosti in ​​pomembne informacije na spletnem mestu microsoft.com/nonprofits: v primeru, da ste prezrli obvestilo na Microsoftovem blogu sporočamo, da lahko nove in zanimive neposredne ponudbe za neprofitne organizacije dobite pri Microsoftu,  kot npr. kataloška zbirka Office 365, razširitev Microsoft 365 s ponudbo E3 in E5 ter Microsoft Surface, ki bo na voljo na 10 novih trgih.

Hvala za vaše izjemno delo in vse, kar počnete za dobrobit vaše skupnosti.