Google.org Impact Challenge on Safety
Google.Org Impact Challenge on Safety - na voljo je 10 milijonov evrov sredstev za podporo organizacij po vsej Evropi, ki se ukvarjajo z izzivi, povezanimi z sovraštvom, ekstremizmom in varnostjo otrok na spletu in zunaj njega. S financiranjem novih in obstoječih projektov v Evropi, upamo, da bomo podprli pobude za preprečevanje sovraštva in ekstremizma ter pomagali mladim, da postanejo samozavestni državljani na področju digitalizacije. Več o tem, kaj je Google.Org Impact Challenge on Safety in kako se prijavite: https://impactchallenge.withgoogle.com/safety2019 Sodelujte pri promociji in ozaveščanju vključujoče družbe in medsebojnega spoštovanja. Prijavite se!

Microsoftov donacijski program programske opreme

By: admin
Tue, 2018-04-03 11:35

tags:  Microsoft

Pomembne spremembe programa od 1. aprila 2018

Microsoft je posodobil ponudbo izdelkov in pravila za sodelovanje v programu donacij. Ta sprememba omogoča tako Microsoftu kot tudi TechSoupu možnost, da še naprej nevladnim neprofitnim organizacijam zagotavljata uporabo tehnologij, ki jih potrebujejo za dosego njihovega poslanstva.

Kaj se je spremenilo?

·         Nekatere donacije programske opreme Microsoft niso več na voljo preko  sheme TechSoup, vendar bodo ti izdelki kmalu na voljo po znižani ceni za upravičene neprofitne organizacije in knjižnice.

·         Upravičene organizacije niso več omejene za naročilo doniranih izdelkov na največ 10 naslovnih skupin v dveletnem obdobju. Namesto tega lahko organizacije preprosto zahtevajo do 50 oziroma 25 izdelkov ter do 5 strežniških izdelkov v dvoletnem ciklusu.

 

 

Kaj ostaja nespremnjeno?

·         Najbolj priljubljeni programski paketi podjetja Microsoft so kot donirani izdelki še vedno na voljo upravičenim neprofitnim organizacijam in knjižnicam.

·         Zahtevane omejitve za donirane izdelke se bodo še vedno ponastavljale na dve leti.

·         Vsa druga programska pravila, upravičenost in omejitve so ostali enaki

Za več informacij si oglejte strain Microsoft Software Donation Program – Eligibility, Allotments, and Returns