Spremembe pri prenosu in namestitvi Office 2019
Upoštevajte, da vseh paketov Office 2019 in posameznih aplikacij, vključno s programom Visio in Project, ni več mogoče neposredno prenesti preko VLSC, vključno s programom Office 2019. Vsi izdelki Officea, ki so na voljo prek količinskega licenciranja, uporabljajo tehnologijo Click-to-Run, namesto tradicionalne tehnologije Windows Installer. Če želite prenesti in namestiti te izdelke, lahko IT skrbniki uporabljajo posebno Microsoftovo orodje za namestitev. Če ima vaša organizacija IT skrbnika, mu lahko zagotovite Microsoftova navodila za prenos in namestitev Office 2019 preko posebnega orodja. Za dodatne informacije pri pridobivanju donacij si oglejte Microsoft Download Help na platformi TechSoup.

Microsoftov donacijski program programske opreme

By: admin
Tue, 2018-04-03 10:35

tags:  Microsoft

Pomembne spremembe programa od 1. aprila 2018

Microsoft je posodobil ponudbo izdelkov in pravila za sodelovanje v programu donacij. Ta sprememba omogoča tako Microsoftu kot tudi TechSoupu možnost, da še naprej nevladnim neprofitnim organizacijam zagotavljata uporabo tehnologij, ki jih potrebujejo za dosego njihovega poslanstva.

Kaj se je spremenilo?

·         Nekatere donacije programske opreme Microsoft niso več na voljo preko  sheme TechSoup, vendar bodo ti izdelki kmalu na voljo po znižani ceni za upravičene neprofitne organizacije in knjižnice.

·         Upravičene organizacije niso več omejene za naročilo doniranih izdelkov na največ 10 naslovnih skupin v dveletnem obdobju. Namesto tega lahko organizacije preprosto zahtevajo do 50 oziroma 25 izdelkov ter do 5 strežniških izdelkov v dvoletnem ciklusu.

 

 

Kaj ostaja nespremnjeno?

·         Najbolj priljubljeni programski paketi podjetja Microsoft so kot donirani izdelki še vedno na voljo upravičenim neprofitnim organizacijam in knjižnicam.

·         Zahtevane omejitve za donirane izdelke se bodo še vedno ponastavljale na dve leti.

·         Vsa druga programska pravila, upravičenost in omejitve so ostali enaki

Za več informacij si oglejte strain Microsoft Software Donation Program – Eligibility, Allotments, and Returns