Access

Access.png
SKU: LS-40879
Taksa: €12.00
programskih rešitvahdonatorjujezikunosilcuoperacijskem sistemuTitle GroupMicrosoftovi izdelki
Opis: 

Prenos in namestitev za Office 2019 sta se spremenila

Prosimo, upoštevajte, da vseh zbirk Office 2019, vključno s programoma Visio in Project, ne morete več prenesti direktno preko VLSC.

Za pridobitev izdelkov Office 2019, ki ste jih zahtevali, sledite podrobnim navodilom za prenos in namestitev izdelkov Office 2019, pridobljenih preko količinskega licenciranja.

Access je sistem za upravljanje relacijskih baz podatkov, ki pomaga pri sledenju podatkov in izdelavi poročil.

Ta donacija zagotavlja eno licenco za namestitev programske opreme na eno napravo. Za podrobnosti o licenciranju si oglejte povzetek na Volume Licensing Product Terms.

Katere različice programske opreme so na voljo?

Lahko se odločite za prenos trenutne oziroma želene različice programske opreme. Preko spletnega mesta Current Versions of Microsoft Products lahko preverite, katera je zadnja različica izdelka. Programsko opremo lahko prenesete v kateremkoli želenem jeziku s seznama.

Prednosti za organizacije

Če imate izkušnje pri delu z bazami podatkov, lahko uporabite Access za:

Ohranjanje zbirke podatkov o članih, donatorjih in drugih

Pretvarjanje podatkov v poročila in obrazce

Avtomatizacijo obdelave podatkov brez pisanja kode

Poglavitne zmožnosti

 • Predloge: Access vključuje predhodno nastavljene rešitve, ki jih lahko spreminjate in prilagajate svojim potrebam.
 • Obrazci in poročila: oblikujete in ustvarjate lahko profesionalne obrazce in poročila na podlagi podatkovnih polj iz vaših podatkovnih baz.
 • Razvoj orodij: Expression Builder in Macro Designer omogočata samodejno dodajanje kompleksnih izrazov brez pisanja kode.
 • Spletni dostop: Ko ste povezani s storitvijo SharePoint Server, lahko informacije iz lastne podatkovne baze preko spleta objavljate, do njih dostopate, jih pregledujete in urejate. Uporabniki brez programske opreme Access lahko preko spletnega brskalnika odpirajo spletne obrazce, poročila in samodejno sinhronizirajo vse spremembe.
 • Uvoz podatkov: Access se lahko poveže in uvozi podatke iz zunanjih virov, kot so druge podatkovne Access baze, preglednice Excel, ODBC in SQL.

Pridobivanje tega izdelka

Če želite namestiti ta izdelek, morate naložiti programsko opremo iz Microsoftovega servisnega centra za količinsko licenciranje (VLSC) in vnesti licenčni ključ. Namestite lahko poljubno jezikovno različico, ki je na voljo za določen izdelek.

Licenčni ključ vam omogoča namestitev izdelka na enako število računalnikov, kot ste prejeli licenc. Ta količina je navedena v e-poštnem sporočilu, ki ga po potrditvi naročila prejmete s strani TechSoup.

Prejeli boste dve elektronski sporočili:

1. Po odobritvi vaše zahteve za donacijo, bo TechSoup poslal na e-naslov vaše organizacije sporočilo s potrditvijo števila naročenih licenc in informacijo z navodli o uporabi VLSC takoj, ko Microsoft potrdi vašo licenčno pogodbo. Poskrbite, da bo e-poštni naslov v vaši organizaciji redno posodobljen in usklajen s podatki vašega računa.

2. Microsoft vam bo poslal e-poštno sporočilo, s katerim potrjuje vašo organizacijo za uporabo VLSC. To e-poštno sporočilo dokazuje, da je so na Microsoftu prejeli vašo licenčno pogodbo. Po prejemu tega sporočila, boste lahko sledili korakom iz  prvega sporočila za prejem donacije, ki ste ga prejeli s strani TechSoup.

imate pravico, da v času trajanja kritja namestite katero koli novo izdajo izdelkov, zajetih v sporazumu.

Software Assurance

Program Software Assurance program vam omogoča možnost namestitve nanovejše izdaje izdelka, ki je zajet v sporazumu.

Requirements: 
 • See Office system requirements.
 • Microsoft installation technologies:
  • Office applications that are version 2019 or later must be installed using Microsoft Click-to-Run technology instead of the traditional Windows Installer (MSI) technology. Click-to-Run technology is the same technology that is used to install the Office applications that are included with Office 365 subscriptions.
  • You can't install multiple Office products on a computer if the products are the same version but use different installation technologies. In some cases, you also can't install two different versions of Click-to-Run applications on the same computer. For more information, see Microsoft Office support.