Spremembe pri prenosu in namestitvi Office 2019
Upoštevajte, da vseh paketov Office 2019 in posameznih aplikacij, vključno s programom Visio in Project, ni več mogoče neposredno prenesti preko VLSC, vključno s programom Office 2019. Vsi izdelki Officea, ki so na voljo prek količinskega licenciranja, uporabljajo tehnologijo Click-to-Run, namesto tradicionalne tehnologije Windows Installer. Če želite prenesti in namestiti te izdelke, lahko IT skrbniki uporabljajo posebno Microsoftovo orodje za namestitev. Če ima vaša organizacija IT skrbnika, mu lahko zagotovite Microsoftova navodila za prenos in namestitev Office 2019 preko posebnega orodja. Za dodatne informacije pri pridobivanju donacij si oglejte Microsoft Download Help na platformi TechSoup.

Tableau Desktop Professional, 2-Year Subscription WW

logo.png
SKU: G-49565
Taksa: €54.00
programskih rešitvahdonatorjujezikunosilcuoperacijskem sistemuOpis: 

Tableau Desktop Professional je namenjen analizi podatkov in vizualizaciji programske opreme. S pomočjo vmesnika drag-and-drop  je uporabnikom omogočeno povezovanje z večino podatkovnih baz in preglednic ter ustvarjanje in izmenjava interaktivne vizualizacije ter nadzornih plošč. Programiranje ni potrebno.

Donacija omogoča dvoletno licenco za enemu uporabniku, ki lahko namesti programsko opremo na največ dveh napravah. Izdelek po dveh letih ne bo več v celoti deloval, razen če uporabnik obnovi naročnino. Za več informacij odprite zavihek Podrobnosti naročanja.

Prednosti za organizacije
Tableau Desktop Professional lahko uporabite da:

·         zmanjšajte čas pri izdelavi poročil

·         zagotovite preglednost delovanja organizacije financerjem in donatorjem saj sta s pomočjo programa pregledno izražena napredek in učinek programa

·         analizirate trende donatorjev za učinkovite marketinške akcije in zbiranje sredstev

·         izvedete hitre in podrobne analitične podatke s povezovanjem podatkov iz različnih virov.

Poznavanje dela s strukturami podatkov ni nujno, je pa priporočljivo. V kolikor imate znanje in izkušnje pri delu s preglednicami, se boste hitro privadili z delom in uporabnostjo programa Tableau.

Pomembne prednosti programa

·         Uporaba  več podatkovnih virov: Tableau lahko dostopa do podatkov iz virov, kot so datoteke Excel, Salesforce in  Access ter podatkovnih baz SQL.

·         Vrste predstavnosti: odvisno od izbranih podatkov, lahko podatke prikažete kot diagram, grafikon, zemljevid in še na mnogo drugih načinov.

·         Nadzorne plošče: lahko ustvarite nadzorne plošče, ki hkrati prikazujejo več različnih predstavitev.

·         Zgodbe: lahko združevanje informacij lahko ustvarite delovni list, ki vsebuje zaporedje listov in nadzornih plošč, ki delujejo usklajeno.  Uporabniki kliknejo želeno zgodbo v navigatorju, ki tako nadaljuje delo preko zaporedja.

·         Filtriranje: v vaši predstavi lahko nastavite filtre in si tako istočasno ogledate različne dele podatkov. Primer:  ogledati si želite podatke za določeno regijo in višino njihovega prihodka.

·         Izmenjava: Tableau delovne zvezke lahko delite z drugimi Tableau Desktop uporabniki, kot na primer statične slike ali PDF datoteke, in/ali s pomočjo brezplačnega Tableau Reader ter preko spleta s  Tableau Public.

Več lahko izveste na spletni strani Tableau, ki vključuje galerijo s primeri vizualizacije.

Podpora

Tableau omogoča podporo prek spletnega usposabljanja in podatkovno bazo z učnimi gradivi ter polnim dostopom do zaposlenih, ki zagotavljajo podporo uporabnikom baze znanja

Pomembno

Administrativna taksa za ta izdelek ni vračljiva. Naročenega izdelka ni mogoče zamenjati.

Kako do izdelka?

Po potrditvi vašega naročila s pomočjo sheme TechSoup, vam bomo poslali na e-poštni naslov vaše organizacije poslali sporočilo navodili za pridobitev in aktiviranje tega izdelka.

Zahteve:

Sistemske zahteve

Preverite  sistemske zahteve za Tableau Desktop Professional .

Uporaba storitev po dveh letih

Naročnino lahko po dveh letih podaljšate z novim naročilom preko sheme TechSoup. Tableau vas bo o obvestil 30 dni pred potekom po elektronski pošti in  preko sporočila vgrajenega v izdelek.

Upravičeni obstoječi naročniki

Ta ponudba je na voljo obstoječim naročnikom Tableau.

Predogled Tableau Desktop Professional

Če ste uporabili brezplačno preskusno različico programa Tableau ali ste predhodno prenesli brezplačno poskusno Tableau Desktop, lahko s tem izdelkom aktivirate preskusno različico.