Tableau Desktop and Tableau Prep Builder, 2-Year Subscription

logo.png
SKU: G-49565
Taksa: €54.00
programskih rešitvahdonatorjujezikunosilcuoperacijskem sistemuOpis: 

Tableau Desktop in Tableau Prep Builder sta programski aplikaciji za pripravo podatkov, analizo in vizualizacijo. S pomočjo vmesnika »povleci in spusti« uporabnikom omogočata povezavo z večino podatkovnih baz in preglednic, ustvarjanje in skupno rabo interaktivnih vizualizacij in nadzornih plošč ter pripravo podatkov za analizo. Programiranje ni potrebno.

Ta donacija zagotavlja dvoletno licenco za Tableau Desktop in Tableau Prep Builder za enega uporabnika. Izdelek po dveh letih ne bo več v celoti deloval, razen če uporabnik obnovi naročnino. Za več informacij odprite zavihek Podrobnosti naročanja.

Prednosti za organizacije

Tableau Desktop in Tableau Prep Builder lahko uporabite da:

 • zmanjšajte čas pri izdelavi poročil
 • Združite, oblikujete in očistite vaše podatke v pripravi za analizo
 • Avtomatizirajte naloge, kot so združevanje podobnih objektov, zamenjava podatkov iz drugih polj in ustvarjanje izračunov
 • zagotovite preglednost delovanja organizacije financerjem in donatorjem saj sta s pomočjo programa pregledno izražena napredek in učinek programa
 • analizirate trende donatorjev za učinkovite marketinške akcije in zbiranje sredstev
 • izvedete hitre in podrobne analitične podatke s povezovanjem podatkov iz različnih virov.

Poznavanje dela s strukturami podatkov ni nujno, je pa priporočljivo. V kolikor imate znanje in izkušnje pri delu s preglednicami, se boste hitro privadili z delom in uporabnostjo programa Tableau.

Pomembne prednosti programa

 • Priprava podatkov: Tableau lahko sprejme podatke iz mnogih virov, jih združi skupaj in ustvari povezave med podatki.
 • Uporaba  več podatkovnih virov: Tableau lahko dostopa do podatkov iz virov, kot so datoteke Excel, Salesforce in  Access ter podatkovnih baz SQL.
 • Vrste predstavnosti: odvisno od izbranih podatkov, lahko podatke prikažete kot diagram, grafikon, zemljevid in še na mnogo drugih načinov.
 • Nadzorne plošče: lahko ustvarite nadzorne plošče, ki hkrati prikazujejo več različnih predstavitev.
 • Zgodbe: lahko združevanje informacij lahko ustvarite delovni list, ki vsebuje zaporedje listov in nadzornih plošč, ki delujejo usklajeno.  Uporabniki kliknejo želeno zgodbo v navigatorju, ki tako nadaljuje delo preko zaporedja.
 • Filtriranje: v vaši predstavi lahko nastavite filtre in si tako istočasno ogledate različne dele podatkov. Primer:  ogledati si želite podatke za določeno regijo in višino njihovega prihodka.
 • Izmenjava: Tableau delovne zvezke lahko delite z drugimi Tableau Desktop uporabniki, kot na primer statične slike ali PDF datoteke, in/ali s pomočjo brezplačnega Tableau Reader ter preko spletas Tableau Public.

Več lahko izveste na spletni strani Tableau, ki vključuje galerijo s primeri vizualizacije.

Podpora

Tableau omogoča podporo prek spletnega usposabljanja in podatkovno bazo z učnimi gradivi ter polnim dostopom do zaposlenih, ki zagotavljajo podporo uporabnikom baze znanja

Tableau ponuja tudi brezplačno svetovanje nevladnim organizacijam preko Tableau Service Corps.

Pomembno

Administrativna taksa za ta izdelek ni vračljiva. Naročenega izdelka ni mogoče zamenjati.

Kako do izdelka

Po potrditvi vašega naročila s pomočjo sheme TechSoup, vam bomo poslali na e-poštni naslov vaše organizacije poslali sporočilo navodili za pridobitev in aktiviranje tega izdelka.

Podrobnosti naročnine

Sistemske zahteve Pogljete si Tableau sistemske zahteve.
Uporaba storitev po dveh letih Naročnino lahko po dveh letih podaljšate z novim naročilom preko sheme TechSoup. Tableau vas bo o obvestil 30 dni pred potekom po elektronski pošti in  preko sporočila vgrajenega v izdelek.
Upravičeni obstoječi naročniki Ta ponudba je na voljo obstoječim naročnikom Tableau.
Predogled Tableau Desktop and Tableau Prep Builder Če ste uporabljali brezplačni preizkus za Tableau, ali ste pred tem prenesli brezplačni preizkus, lahko naročite ta izdelek za aktivacijo preizkusne različice.