Box Starter Edition, 10 User Licenses

NEW LOGO for Box_ 25PERCENT.png
SKU: G-49323
Taksa: €73.00
programskih rešitvahdonatorjujezikunosilcuoperacijskem sistemuOpis: 

Starter Edition je spletna storitev za skupno rabo datotek, upravljanje z vsebinami in sodelovanje za majhne skupine do 10 oseb.

Ta donacija vsebuje 10 trajnih uporabniških licenc za Box Starter Edition. Licence ne potečejo in jih ni potrebno obnoviti. Za več informacij o naročnini si oglejte zavihek Podrobnosti naročanja .

Koristi za organizacije

Box lahko uporabite za:

  • Delovanje lahko pospešite na način, da uporabnikom omogočite dostop, skupno rabo in pregled časovno občutljivega dela v oblaku v realnem času iz katere koli naprave, namesto prek tradicionalnih aplikacij za prenos datotek in notranjih strežnikov
  • Učinkovito upravljanje programov s konsolidacijo vseh datotek v eni platformi omogoča sodelovanje in izmenjavo datotek z notranjimi in zunanjimi deležniki
  • Poenostavite financiranje razvoja in ustvarjanja partnerstev v primeru, da delate v ustanovi z ustvarjanjem postopkov za oddajo in odobritev nepovratnih sredstev preko platforme Box
  • Upravljajte geografsko razpršeno osebje in upravičence tako, da ustvarite strukture map z vsebino, specifično za regionalne urade

Izvedite več o tem kako druge nevladne neprofitne organizacije uporabljajo Box.

Glavne zmogljivosti

  • Skupna raba datotek: združite datoteke v skupno rabo in do jih dostopajte od kjerkoli in na kateri koli napravi brez VPN. Poleg spletne aplikacije Box, ki je dostopna prek vseh platform, Box ponuja še mobilne aplikacije za iOS, Android, Windows in BlackBerry.
  • Namizna sinhronizacija: vse datoteke se lahko varno in samodejno sinhronizirajo med namizjem in spletnimi mapami Box z aplikacijami v okolju Windows in Mac.
  • Sodelovanje: Box podpira zgodovino različic dokumentov, posodobitve v realnem času, e-poštna obvestila, komentarje in naloge.
  • Varnost: dovoljenja in pooblastila lahko nastavite za vse vrste uporabnikov tako, da omejite njihov dostop. Podatki, shranjeni v aplikaciji Box, so zaščiteni s protokolom SSL, 256-bitnim šifriranjem AES in izpolnjujejo tako EU kot tudi švicarski certifikat Safe Harbor.
  • Integracija programske opreme: Box omogoča združevanje z več kot 1,500 aplikacijami.

Več o tem poiščite v Box.com .

Podpora

Box nudi tudi breplačno podporo za nastavitev in optimizacijo vašega računa Box preko Box.org Virtual Volunteers.

Previdno pri izbiri

Administrativna taksa za ta izdelek je nepovratna, izdelka pa ni mogoče zamenjati.

Pridobivanje tega izdelka

Ko TechSoup Slovenija odobri vašo zahtevo za pridobitev donacije, boste na e-poštni naslov vaše organizacije prejeli obvestilo z navodili za pridobitev in aktivacijo tega izdelka.

Sistemske zahteve Spletni brskalnik in internetna povezava
Omejitve prostora za shranjevanje 100 GB skupnega prostora za shranjevanje; Največja velikost datoteke 2 GB.
Trajnost licenc Ta donacija zagotavlja 10 trajnih licenc. Ne potečejo in jih ni potrebno obnoviti.
Neupravičenost obstoječih naročnikov Do te donacije ste upravičeni le, če še niste naročeni na plačljiv Box paket.
Preizkus programa Box Lahko preizkusite Box tako, da se prijavite za brezplačni račun Box Personal Edition. Če se boste odločili za to ponudbo, boste morali ustvariti račun Box z drugačnim e-poštnim naslovom od tistega, s katerim ste ustvarili osebni račun.