Asana Premium or Business, 1-Year Subscription – Access to Discounted Rates

Product-logo-asana-60px.png
SKU: G-51071
Taksa: €69.00
donatorjunosilcuoperacijskem sistemu
Restrictions: 
Opis: 

Asana je programska oprema za skupno upravljanje z delom na spletu, ki omogoča ekipam koordinirati in upravljati svoje delo. Asana Premium je namenjena ekipam, Asana Business pa je namenjena organizacijam, ki z njeno pomočjo lahko nadzirajo, upravljajo in standardizirajo delo vseh svojih ekip. S katerimkoli paketom lahko ekipe sodelujejo od koderkoli s pomočjo Asaninih spletnih in mobilnih aplikacij.

Ta ponudba zagotavlja dostop do 50-odstotnega popusta na letno naročnino na Asano Premium ali Asano Business za eno ekipo. Potem ko zaprosite za to ponudbo prek TechSoup Slovenija, za naročnino plačate neposredno Asani. Za dostop do popusta morate pri TechSoup Slovenija zaprositi samo enkrat letno. Več informacij je na voljo v zavihku Podrobnosti in stroški storitve.

Ugodnosti za organizacije

Asano lahko uporabljate, da

  • Vsem jasno prikažete odgovornosti in naslednje korake
  • Ste seznanjeni, kako napreduje delo, ne da bi vam bilo treba vedno znova osebno prositi za informacije
  • Varno povečate obseg dela, pri čemer zagotovite, da imajo vsi dostop do pravih informacij, in nadzirate, kdo ima dostop do česa
  • Ustvarite ponovljive procese za ponavljajoče se delo

Glavne zmogljivosti

  • Več načinov pogleda: Projekte lahko uredite kot sezname, tabele, koledarje ali časovnice. Uporabite naloge z roki, zadolžitvami in opisi, da zagotovite, da bo vsak zaposleni vedel, kdo mora narediti kaj in do kdaj.
  • Polja po meri: Z dodajanjem polj h kateremukoli projektu lahko natančno sledite, kar je pri projektu najpomembnejše.
  • Predloge: Nove projekte lahko dodajate s pomočjo predlog, ki vsebujejo predpripravljena polja po meri za sledenje informacijam, ki jih potrebujete.
  • Napredno iskanje: Za vsak projekt, zadolžitev, rok in drugo lahko po meri uredite iskalne filtre ter ustvarite in shranjujete prilagojene poglede.
  • Vezane naloge: Kompleksne delovne procese lahko upravljate tako, da označite naloge, ki čakajo na druge naloge, da boste vedeli, kdaj se delo lahko začne.
  • Nadzor nad podatki: Nadzirate lahko, kaj delite z drugimi, tako da imajo pravi ljudje dostop do pravih informacij. Projekte lahko omejite na komentiranje, da se izognete neželenim spremembam.

Oglejte si primerjavo lastnosti paketov Premium in Business na Asanini strani s cenikom.

Podpora uporabnikom

Uporabniki Asane Premium in Asane Business imajo dostop do izobraževalne in uvajalne literature ter prejmejo prednostno podporo, kadar stopijo v stik z Asanino podporo uporabnikom.

Izberite modro

Administrativnih stroškov za ta izdelek ni mogoče vrniti, izdelka pa ni mogoče zamenjati.

Pridobite ta izdelek

Ko bo TechSoup Slovenija odobril vašo zahtevo za donacijo, bomo na e-poštni naslov vaše organizacije poslali sporočilo z navodili za pridobitev in aktivacijo tega izdelka.

Podrobnosti in stroški storitev

Sistemske zahteve Brskalnik in internetna povezava
Popusti Ta ponudba zagotavlja dostop do 50-odstotnega popusta na enoletno naročnino na Asano Premium ali Asano Business za eno ekipo po Asaninem trenutnem ceniku. Potem ko zaprosite za to ponudbo in TechSoup Slovenija plačate administrativne stroške, za izbrani paket plačate neposredno Asani.
Vsakega od paketov lahko uporablja najmanj 5 in največ 1000 uporabnikov. Uporabnike lahko po potrebi dodajate naknadno. Do števila 1000 boste prejeli popust za vsakega novega uporabnika, ki ga dodate.
Zahtevana pogodba o storitvi Soglašati morate z enoletno pogodbo o storitvi, ki jo nudi Asana.
Obstoječi naročniki Če že imate Asanin brezplačni poskusni račun ali plačljivi račun, lahko svojo naročnino nadgradite v skladu s to ponudbo. Izbirate lahko med nadgraditvijo računov vseh članov svojega delovnega kolektiva oziroma organizacije ali pa samo članov ene od ekip.
Podaljšanje storitve po enem letu Svojo naročnino lahko obnovite tako, da vsako leto, preden naročnina poteče, zaprosite za drug izdelek/ ponoven dostop do popusta prek TechSoup Slovenija.
Predogled Asane Asana omogoča brezplačno preizkusno različico na svoji spletni strani.
Zahtevana kreditna kartica ali PayPal račun Za plačilo znižanih cen prek Asanine spletne strani je potrebna kreditna kartica ali PayPal račun.