Višji administrativni stroški TechSoup za izbrane programe popustov in donacij

V novembru 2019 se bo administrativni strošek storitev za izbrane programe popustov in donacij preko TechSoup Slovenija povišal. Pri upravljanju teh programov občasno pregledujemo in prilagajamo administrativne pristojbine na načine, ki odražajo razmerja  tržne vrednosti izdelkov z lastnimi stroški.
Picture
 
 
Kot neprofitna organizacija v svojo ponudbo vključujemo administrativne pristojbine, z namenom kvalitetne podpore in s tem dodano vrednost, ki jo trajno zagotavljamo vsem neprofitnim organizacijam. To nam omogoča, da zagotovimo čim večje število donacijskih  virov za organizacije, kot je vaša. Še naprej si bomo prizadevali pri posredovanju opreme in ponudb po najnižjih cenah, ki so vam na voljo na trgu in bodo ostale zgolj kot minimalni znesek v primerjavi z maloprodajnimi cenami.
V večini primerov administrativna pristojbina ne bo višja od nekaj evrov na storitev. Microsoft Office Standard bo na primer zdaj na voljo za 37€ na licenco, kar pomeni višjo ceno za 10€.
Te spremembe bodo vplivale na cene nekaterih izdelkov iz naslednjih programov:
 
· Autodesk
· AWS
· Bloomerang
· DonorPerfect
· Intuit
· Microsoft
· Veritas
Zoom
 
Zavedamo se, da neprofitne organizacije delujejo z omejenimi sredstvi za delovanje, zato je naš cilj zagotoviti dostopnost administrativnih taks in da se hkrati povečuje vrednost donacij in storitev.
Zakaj imamo administrativno pristojbinoKot neprofitna organizacija pristojbino zaračunamo za kritje stroškov pri obdelavi donacij. Pristojbina krije tudi stroške izdelkov in storitev s popusti. Poleg tega pristojbine podpirajo naše programe, storitve in izobraževanja namenjena neprofitnim organizacijam, dobrodelnim organizacijam in knjižnicam po vsem svetu.
 
Pristojbina nam tako pomaga pri nadaljnjem razvoju ponudbe za nevladne organizacije tudi v prihodnjih letih. Sem spadajo še izobraževalni tečaji (vključno z nedavno predstavljenim Microsoft Digital Skills Center), webinarjiIT podpora za neprofitne organizacije, objave  na blogih, članki, dobrodelne aplikacije Caravan Studios, …..  
 
TechSoup ostaja namenjen nevladnim organizacijam po vsem svetu, ki si prizadevajo za boljši svet. Upamo, da višja pristojbina ne bo zmotila vašega IT-poslovanja. Če imate dodatna vprašanja, nam pišite na resitve@misss.org.