DocuSign Business Pro Edition, 1-Year Initial Subscription - Access to Discounted Rates

DocuSign Logo
SKU: G-49995
Taksa: €77.00
donatorjujezikunosilcuoperacijskem sistemu
Opis: 

DocuSign Business Pro Edition je spletna storitev, ki omogoča nalaganje in pošiljanje dokumentov za e-podpisovanje. DocuSign pošilja povezave podpisnikom, ki lahko dodajo svoje podpise iz skoraj vseh naprav, ki imajo vzpostavljeno internetno povezavo. Podpisniki za podpisovanje dokumentov ne potrebujejo svojega DocuSign uporabniškega računa. Tako si lahko vi in vsi podpisniki vse končne dokumente kadar koli ogledate, prenesete in natisnete.

Ta ponudba omogoča dostop do popusta v višini več kot 75 odstotkov na enoletno naročnino na DocuSign Business Pro Edition za enega uporabnika. Licenca uporabniku omogoča pošiljanje do 100 dokumentov na leto. Po tem, ko boste na TechSoup Slovenija oddali naročilo, boste podjetju DocuSign neposredno plačali 99 USD znižane naročnine. Za več informacij si oglejte razdelek Podrobnosti in stroški storitev.

Prednosti za organizacije

DocuSign Business Pro Edition lahko uporabite za pridobitev večje fleksibilnosti osebja in vodstva, tako, da jim omogočite podpisovanje dokumentov iz oddaljenih lokacij in ob katerem koli času. Uporabite ga lahko za

 • Zbiranje sredstev: vloge za nepovratna sredstva, podaljšanje članstva, sponzorske pogodbe
 • Človeške vire: osveščanje in seznanitev z novimi pravilniki, zaposlovanje, spremembe obrazcev
 • Vodenje prostovoljnega dela: prijave, odjave, registracija dogodkov
 • Sistem naročanja: nabavne pogodbe, naročilnice, nabavni pogoji
 • Pravno področje:NDA pogodbe (sporazumi o nerazkritju), licence, izjave o skladnosti
 • Finančno področje: interne odobritve, poročanje o stroških, revizije
 • IT: sledenje blaga, poročanje o incidentih, pooblastilo za vzdrževanje

Glavne zmogljivosti

Izbira virov in prostora za shranjevanje:

 • Iz računalnika ali spletnih mest za skupno rabo datotek, kot so denimo Box, Dropbox, Google Drive in OneDrive,  lahko prenesete Word, PDF in druge vrste dokumentov. Dokumenti so shranjeni v DocuSign oblaku, vendar jih je mogoče premakniti na spletna mesta za skupno rabo datotek.
 • Predloge: Ustvarite si lahko predloge za večkratno uporabo, ki že vsebujejo oznake polj in postavitev polj, usmeritev poteka izpolnjevanja in druge nastavitve.
 • Dokumenti, priloženi spletnim stranem: DocuSign PowerForms vam omogoča, da ustvarite dokumente, ki jih lahko priložite spletni strani ali varnemu portalu in omogočite podpisnikom storitev na zahtevo.
 • Pošiljanje večjemu številu naslovnikov: Isti dokument lahko pošljete velikemu številu prejemnikov in spremljate, kdo se je na vaš dokument odzval.
 • Opombe: Pošiljatelji in podpisniki lahko v dokumentih objavljajo komentarje, vprašanja in odgovore ter so obenem v realnem času obveščeni o vseh novih pripombah in odgovorih. Komentarji se shranijo kot del transakcije.
 • DocuSign Plačila: Vaš dostopni račun za plačilo lahko povežete z DocuSign za enostavnejšo bremenitev plačil ob podpisu. Trenutno dostopni ponudniki plačilnih storitev so Stripe, Braintree/PayPal, in Authorize.Net.

Preberite več na spletni strani DocuSign.

Podpora

Naročnina vključuje standardno podporo DocuSign. DocuSign nudi brezplačne posvete nevladnim in neprofitnim oranizacijam prek DocuSign Impact Corps.

Sistemske zahteve Glejte Sistemske zahteve DocuSign.
Znižane cene Ta ponudba omogoča dostop do znižane cene za enoletno naročnino na DocuSign Business Pro Edition. Ko oddate prošnjo za ponudbo in plačate administrativno pristojbinoTechSoup Slovenia, boste s kreditno kartico vašega podjetja podjetju DocuSign neposredno plačali znesek 99,84 USD znižane naročnine.
Nadaljnja storitev po enem letu Po koncu začetnega enoletnega obdobja bo DocuSign samodejno podaljšal naročnino po enaki ceni, razen če se odločite za preklic.
Obstoječi naročniki Obstoječim strankam DocuSign za podaljšanja naročnine ni potrebno ponovno kontaktirati TechSoup Slovenija .
Naročniki storitve Standard Edition Če imate naročnino na DocuSign Standard Edition, pridobljeno prek TechSoup Slovenija, izdelka ne morete nadgraditi v Business Pro.
Predogled DocuSign

DocuSign's Domača stran s kratkim predstavitvenim videoposnetkom.

Če ste sodelovali v brezplačni preskusni različici DocuSign, boste morali za prejem donacijske naročnine ustvariti nov uporabniški račun z drugim e-poštnim naslovom. Uporabniški račun, veljaven za preskusno obdobje, ni mogoče pretvoriti v uporabniški račun, veljaven za to posebno ponudbo.