Spremembe pri prenosu in namestitvi Office 2019
Upoštevajte, da vseh paketov Office 2019 in posameznih aplikacij, vključno s programom Visio in Project, ni več mogoče neposredno prenesti preko VLSC, vključno s programom Office 2019. Vsi izdelki Officea, ki so na voljo prek količinskega licenciranja, uporabljajo tehnologijo Click-to-Run, namesto tradicionalne tehnologije Windows Installer. Če želite prenesti in namestiti te izdelke, lahko IT skrbniki uporabljajo posebno Microsoftovo orodje za namestitev. Če ima vaša organizacija IT skrbnika, mu lahko zagotovite Microsoftova navodila za prenos in namestitev Office 2019 preko posebnega orodja. Za dodatne informacije pri pridobivanju donacij si oglejte Microsoft Download Help na platformi TechSoup.

O TechSoup Global Network

O TechSoup

TechSoup pomaga nevladnim organizacijam, da učinkoviteje izvajajo svoje programe in lažje dosežejo svoje cilje.

Za nevladne organizacije ustvarjamo nove načine dostopa do tehnologije, nove poti za povezovanje in nove načine za razvoj veščin.

Podatki, ki jih uporablja TechSoup Global Network, omogočajo podjetjem, ustanovam in vladam, da svoje človekoljubne vire povežejo s preverjenimi nevladnimi organizacijami po vsem svetu.

 

O TechSoup Global Network

TechSoup Global Network povezuje več kot 65 vodilnih svetovnih organizacij civilne družbe.

Ti nevladni partnerji upravljajo vrsto programov za izgradnjo tehnoloških zmogljivosti, ki služijo skupnostim v skoraj vseh regijah sveta. Njihovo sodelovanje izboljšuje življenje z uporabo tehnologije in doseganje lokalnega vpliva na svetovni ravni.

 

Statistika

Do 31. marca 2018

"70 svetovnih organizacij civilne družbe oziroma nevadnih organizacij" (kot partnerji)

"Podpora 1.200.000 nevladnim organizacijam"

"10,1 milijarde ameriških dolarjev za tehnološka orodja in človekoljubne storitve."

"236 držav in ozemelj"

"Compumentor je bil ustanovljen leta 1987"

"TechSoup že 31 let nudi podporo neprofitnim organizacijam"


TechSoup Slovenia predstavlja del globalnega TechSoup programa za donacijo tehnologij, s katerim skupina korporativnih donatorjev zagotavlja donacije tehnoloških produktov dobrodelnim neprofitnim in nevladnim organizacijam po svetu.