Google.org Impact Challenge on Safety
Google.Org Impact Challenge on Safety - na voljo je 10 milijonov evrov sredstev za podporo organizacij po vsej Evropi, ki se ukvarjajo z izzivi, povezanimi z sovraštvom, ekstremizmom in varnostjo otrok na spletu in zunaj njega. S financiranjem novih in obstoječih projektov v Evropi, upamo, da bomo podprli pobude za preprečevanje sovraštva in ekstremizma ter pomagali mladim, da postanejo samozavestni državljani na področju digitalizacije. Več o tem, kaj je Google.Org Impact Challenge on Safety in kako se prijavite: https://impactchallenge.withgoogle.com/safety2019 Sodelujte pri promociji in ozaveščanju vključujoče družbe in medsebojnega spoštovanja. Prijavite se!

O TechSoup Global Network

O TechSoup

TechSoup pomaga nevladnim organizacijam, da učinkoviteje izvajajo svoje programe in lažje dosežejo svoje cilje.

Za nevladne organizacije ustvarjamo nove načine dostopa do tehnologije, nove poti za povezovanje in nove načine za razvoj veščin.

Podatki, ki jih uporablja TechSoup Global Network, omogočajo podjetjem, ustanovam in vladam, da svoje človekoljubne vire povežejo s preverjenimi nevladnimi organizacijami po vsem svetu.

 

O TechSoup Global Network

TechSoup Global Network povezuje več kot 65 vodilnih svetovnih organizacij civilne družbe.

Ti nevladni partnerji upravljajo vrsto programov za izgradnjo tehnoloških zmogljivosti, ki služijo skupnostim v skoraj vseh regijah sveta. Njihovo sodelovanje izboljšuje življenje z uporabo tehnologije in doseganje lokalnega vpliva na svetovni ravni.

 

Statistika

Do 31. marca 2018

"70 svetovnih organizacij civilne družbe oziroma nevadnih organizacij" (kot partnerji)

"Podpora 1.200.000 nevladnim organizacijam"

"10,1 milijarde ameriških dolarjev za tehnološka orodja in človekoljubne storitve."

"236 držav in ozemelj"

"Compumentor je bil ustanovljen leta 1987"

"TechSoup že 31 let nudi podporo neprofitnim organizacijam"


TechSoup Slovenia predstavlja del globalnega TechSoup programa za donacijo tehnologij, s katerim skupina korporativnih donatorjev zagotavlja donacije tehnoloških produktov dobrodelnim neprofitnim in nevladnim organizacijam po svetu.