Donatorji

Zahvaljujoč našim partnerjem v posameznih državah in preverjenemu TechSoup Global modelu, ki ga podpirajo naši tehnološki partnerji, se z velikimi koraki približujemo merljivim učinkom digitalne vključenosti. Vendar pa niti TSG, niti njegovi partnerji, ne morejo v celoti uspeti v svoji nameri brez dodatne finančne podpore. Kljub temu, da razvoj tehnologij poteka z bliskovito hitrostjo, so izhodiščne pozicije večine sveta še vedno na zelo nizki ravni, zato bo potrebno opraviti še veliko dela, preden bodo sanje o popolni, globalni digitalizirani vključenosti postale resničnost


TechSoup Global želi izkoristiti to priložnost in izraziti svojo globoko hvaležnost predanim organizacijam, ki zagotavljajo nujno potrebno finančno podporo.

 

 

Leta 1995 se je začelo TechSoupovo sodelovanje z Microsoftom, ki danes predstavlja ključnega finančnega podpornika in vodilnega donatorja produktov. Leta 2003 je Microsoft pomagal TechSoupu pri zagonu njegove donatorske sheme v Severni Ameriki, leta 2006 pa sta začela sodelovati pri globalni širitvi TechSoup programa. Microsoft je investiral skoraj 3 milijone ameriških dolarjev v rast TechSoup Global in njegove mreže partnerskih nevladnih organizacij po svetu. Poleg tega je podjetje doniralo več kot 281 milijonov ameriških dolarjev vredno programsko opremo v pomoč več kot 50,000 nevladnim organizacijam v 21-tih državah, ki izvajajo ključne dejavnosti v njihovih skupnostih.

Microsoftova vodenje in vizija sta ključnega pomena za širitev programa TechSoup Global, njegova radodarnost pa prinaša koristi ustrezne, dostopne in cenovno ugodne informacijske tehnologije mnogim neprofitnim organizacijam po svetu.

Naša usmeritev spodbujanja razvoja odgovornega državljanstva presega pomoč ljudem pri spoznavanju informacijskih tehnologij. Predvsem želimo ljudem pomagati pri uporabi le teh na ustrezen način. Pozitivne spremembe, ki jih lahko naredimo v naših skupnostih, lahko vplivajo na ves svet.  Microsoft zato s svojimi programi in partnerstvi nudi podporo skupnostim na treh ključnih področjih: usposabljanje in pridobivanje veščin na področju uporabe tehnologij, krepitev delovanja nevladnih organizacij z omogočanjem do dostopa do tehnologij in vključevanje naših zaposlenih v njihovih skupnostih. Donacije Microsofta so do sedaj podprle preko 50.000 tehnoloških centrov v več kot 100 državah. Dolgoročno smo se zavezali k uporabi naših tehnologij, naših znanj ter dobre volje naših zaposlenih, da bi pripomogli k boljšemu in prijaznejšemu planetu.

Za več informacij obišite stran Microsoft Philanthropies.

Ob tej priložnosti vabimo posameznike, podjetja in skupine, ki delijo našo vizijo, da nas kontaktirajo v zvezi z nadaljnjimi informacijami.

Informacije o tem, ali je vaša organizacija upravičena do sodelovanja v tem programu, dobite na strani smernice in kriteriji upravičenosti.

 

 

 

Microsoftov program s popusti pri TechSoup Slovenija omogoča dostop do najrazličnejše programske opreme za neprofitne, dobrodelne in verske organizacije po vsej Sloveniji.

Katere različice programske opreme Microsoft so na voljo?

Imena izdelkov v programu Microsoft ne vključujejo številke različic. Ko prejmete izdelek, se lahko odločite za prenos trenutne različice programske opreme ali prejšnje različice. Katera različica je najnovejša, lahko preverite na strani »Trenutne različice Microsoftovih izdelkov«. Poleg tega lahko prenesete programsko opremo v kateremkoli jeziku, ki je na voljo.

Upravičenost in omejitve

Oglejte si stran o upravičenosti in omejitvah, da preverite, ali vaša organizacija izpolnjuje pogoje za sodelovanje v tem programu.

Ko boste želeli naročiti Microsoftove izdelke s popustom, se boste morali prijaviti na Microsoftovem portalu za neprofitne. S pomočjo portala boste  TechSoup Slovenija poslali certifikat, ki ga postrebujemo, da preverimo ali ste upravičeni do izdelkov s popust. Vsak certifikat velja eno leto.

Organizacije, ki izpolnjujejo pogoje, lahko naročijo toliko izdelkov s popusti, kolikor jih potrebujejo.

 

 

 

Program donacij podjetja Adobe v sodelovanju s  TechSoup Slovenija ponuja upravičenim neprofitnim organizacijam in knjižnicam v Sloveniji široko paleto izdelkov programske opreme.

Izdelke Adobe lahko uporabite za urejanje slik, oblikovanje  spletnih strani, objavljanje novic, ustvarjanje video in avdio produkcije itn.

Kriteriji upravičenosti
V primeru, da je vaša organizacija izpolnjuje pogoje za donacijo, lahko v proračunskem letu prejme neomejeno število podarjenih izdelkov.
Informacije o tem, ali je vaša organizacija upravičena do sodelovanja v tem programu, dobite na strani smernice in kriteriji upravičenosti

 

 
Logo AWS
 

The Amazon Web Services (AWS) Program kreditov za neprofitne organizacije zagotavlja promocijske kredite AWS ("kredit") za storitve v oblaku upravičenim neprofitnim organizacijam in javnim knjižnicam.

Ugodnosti za omenjene storitve lahko uporabite kot pristojbine pri naročilu storitev AWS v oblaku na zahtevo in nekaterih drugih stroškov storitev AWS. AWS je varna platforma za storitve v oblaku, ki povečuje kapacitete računalniškega poslovanja, prostor za shranjevanje podatkovnih baz, dostavo vsebin in druge funkcije, ne da bi organizacije dodatno vlagale v infrastrukturo. Krediti niso veljavni kot pristojbine ali stroški za Amazon EC2, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 ter registracijo ali prenos domene oziroma drugo predhodno plačilo za katero drugo storitev.

Za več informacij pojdite na Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits FAQ in preverite kako druge organizacije neprofitne organizacije uporabljajo storitve in rešitve v oblaku AWS.

 

Upravičenost in omejitve

V kolikor je vaša organizacija upravičena za donacije, lahko v proračunskem letu (1. julij do 30. junij) naroči eno donacijo v višini 2.000 USD kreditov AWS.

 

Preverite na strani upravičenost in omejitve ter preverite, če je vaša organizacija upravičena do sodelovanja v temu programu.

 

Prijava v brezplačno ponudbo AWS Tier

Poleg programa kreditov AWS za neprofitne organizacije AWS ponuja brezplačen AWS Free Tier za vse nove uporabnike še 12 mesecev po datumu prijave. AWS Free Tier je ponudba, ki je ločena od programa AWS Credits. Novim strankam omogoča brezplačno uporabo nekaterih storitev AWS z določenimi omejitvami.

AWS svetuje, da se morebitni prejemniki dotacij pred prošnjo za to ponudbo predhodno vpišejo na AWS Free Tier .

V večini primerov bodo organizacije uporabile oba programa: AWS Credits for nonprofits in AWS Free Tier. Navedena kombinacija lahko pomaga organizacijam, da uporabljajo AWS oblačno infrastrukturo za gostovanje spletnih mest, programske opreme za zbiranje sredstev, shranjevanje in analiziranje podatkov ter razvoj novih sistemov kot je v veljavi za plačljivo verzijo.

 

 

 

 

 

 

 

Program donacij NortonLifeLock v partnerski povezavi s TechSoup Slovenija zagotavlja upravičenim nevladnim neprofitnim organizacijam izdelke NortonLifeLock, ki jih lahko uporabite za izboljšanje varnosti vašega računalnika.

 Omejitve

 • Izdelki iz naslova te donacije bodo posredovani izključno upravičenim organizacijam, kar pa ne velja za /fizične/ osebe.
 • Organizacije so v enem letu (velja fiskalno leto med 1. julijem in 30. junijem) upravičene do naročila 20 NortonLifeLock izdelkov.
 • Letni proračun upravičenih organizacij mora biti nižji od 10 milijonov Ameriških dolarjev (USD).
 • Ta donacija je na voljo samo organizacijam, ki si pridobijo status upravičene neprofitne nevladne organizacije in jo potrdi TechSoup Slovenija.
 • Izdelki iz naslova te donacije niso na voljo skupinam študentov, visokošolskim organizacijam, profitnim in članskim organizacijam, športnim in rekreacijskim klubom,skavtskim organizacijam, političnim strankam in organizacijam z aktivno podporo politikom, zagovorniškim ter verskim organizacijam, katerih osnovno poslanstvo temelji na verovanju.
 • Organizacije, ki zagovarjajo, podpirajo ali izvajajo aktivnosti povezane z različnimi oblikami diskriminacij na podlagi starosti, etnične pripadnosti, spola, narodnosti, invalidnosti, rase, velikost, vere, spolne usmerjenosti ali socialno-ekonomskega ozadja, niso upravičene do sodelovanja v tem programu. Organizacije morajo biti sposobne in pripravljene dokazati oziroma potrditi, da pri svojem delovanju ne izvajajo tovrstnih praks.
 • Donirani izdelki NortonLifeLock se ne smejo prenesti ali prodati drugi osebi ali organizaciji. 

Preverite omejitve za pridobitev donacije na strani "upravičenost in omejitve" in si oglejte pogoje za upravičenost vaše organizacije pri pridobitvi donacij s pomočjo tega programa. 

  

 

 

 

 

 

 

 

Neprofitne nevladne organizacije si z naročilom CleverReach izdelkov lahko pomagajo pri pošiljanju e-pošte, upravljanju seznamov prejemnikov ter spremljanju in analiziranju e-mail kampanj. Naš cilj je, da s preprosto in intuitivno spletno programsko opremo vsem organizacijam omogočimo učinkovito uporabo e-mail marketinških aktivnosti.  

 

 

 

 

Program donacij Autodesk s pomočjo donacijske mreže TechSoup omogoča upravičenim slovenskim nevladnim in neprofitnim organizacijam uporabo programske opreme za oblikovanje.

Izdelke Autodesk lahko uporabite za oblikovanje stavb, infrastrukture, izdelkov, zabavnih vsebin in še mnogo več.

Upravičenost  

Za pregled kriterijev upravičenosti vaše organizacije za donacije  izdelkov iz kataloga tega programa preverite Kriterije upravičenosti programa Autodesk.

Več o Autodesk-u                                           

Autodesk pomaga ljudem predstaviti in ustvariti boljši svet. Vsi, profesionalni oblikovalci, inženirjii, arhitekti,  digitalni umetniki, študenti in ljubitelji, uporabljajo programsko opremo Autodesk za izražanje svoje ustvarjalnosti in reševanje pomembnih izzivov. 

Autodesk verjame v podporo nevladnim organizacijam na način, da omogoči uporabo najnovejše programske opreme za oblikovanje. Več informacij lahko najdete na na spletni strani Autodesk. 

 

 

 

 

 

 

The Bitdefender donation program at TechSoup provides antivirus and security software to eligible nonprofits and charities throughout the United States.

You can use Bitdefender software to enhance security on networked Windows and Mac computers, Windows servers, and mobile devices.

Upravičenost in omejitve

Če izpolnjujete pogoje, lahko vaša organizacija v proračunskem letu (od 1. julija do 30. junija) naroči licence za do 50 licenc naprav.

Consult the eligibility and restrictions page to review your organization's eligibility to participate in this program. 

 

DocuSign je podjetje, katerega poslanstvo je spremeniti način delovanja sveta na način, s katerim lahko vsakomur omogoči nemoteno pošiljanje, podpisovanje in odobritev dokumentov kadarkoli, kjerkoli in na kateri koli napravi. Zaposleni v podjetju DocuSign se zavedajo, da se možnost za vpliv njihovih izdelkov razteza daleč preko same dobičkonosnosti posla. Zaposleni v DocuSign s strastjo doprinašajo k bogatenju okoliških skupnosti kakor tudi k preoblikovanju klasičnega načina poslovanja: To je temelj, na katerem je bilo podjetje zgrajeno in nit, ki povezuje kulturo podjetja in njegove temeljne vrednote.

DocuSign IMPACT program deluje na osnovi prostovoljnega dela zaposlenih in posebnih popustov, namenjenih ustreznim kvalificiranim nevladnim neprofitnim organizacijam. DocuSign IMPACT spodbuja prostovoljstvo zaposlenih s tremi dodatno plačanimi dnevi letno za vsakega zaposlenega, ki prostovoljno sodeluje z nevladnimi neprofitnimi organizacijami po lastni izbiri. S svojimi donacijami in popusti na lastne izdelke DocuSign pomaga mnogim dobrodelnih organizacijam uspešno koristiti njihovo lastno razvojno tehnologijo, s tem pa svetu doprinašajo znatno mero pozitivnih učinkov.

Donacijski program DocuSign na TechSoup Slovenija nudi programsko opremo za e-podpisovanje in upravljanje transakcij kvalificiranim nevladnim neprofitnim organizacijam, dobrodelnim organizacijam in javnim knjižnicam na območju Slovenije.

DocuSign se uporablja za podpisovanje, pošiljanje in upravljanje dokumentov. DocuSign z uporabo postopka digitalnih odobritev in odločitev uspešno nadomešča tiskanje, faksiranje, optično branje in prenašanje dokumentov.

Pogoji in omejitve

Po uspešni kvalifikaciji lahko vaša organizacija prejme po pet izdelkov Standard Edition in pet izdelkov Business Pro Edition na poslovno leto (od 1. julija do 30. junija).

Če želite preveriti ali vaša organizacija izpolnjuje vse potrebne pogoje za sodelovanje v tem programu, si oglejte stran Pogoji in omejitve.

O dostopu do znižanih cen

Če ime izdelka vključuje navedbo "Dostop do znižanih cen", pomeni, da je ponudba sestavljena iz posebej znižanih cen za posamezne izdelke ali storitve. To pomeni, da boste po oddaji naročila in plačilu administrativne takse TechSoup Slovenija neposredno plačali tudi donatorju za izdelek ali storitev. Znižane cene najdete pri vsakem posameznem opisu izdelka. Te cene so na voljo samo upravičenim, potrejnim nevladnim neprofitnim organizacijam in knjižnicam in sicer preko TechSoup Slovenija.

Povezava do popusta za podjetja s proračunom, višjim od 1 milijon USD

Če letni proračun vaše organizacije presega 1 milijon USD, niste upravičeni do donacije programa DocuSign. Vendar pa lahko še vedno prejmete 30-odstotni popust na letne DocuSign pakete. Pojdite na spletno stran DocuSign in se prijavite.

 

Tableau Software

 

Poslanstvo Fundacije Tableau je spodbujanje uporabe določenih dejstev in analitičnega sklepanja za reševanje svetovnih problemov. Naš pristop do korporativne družbene odgovornosti je usposobiti neprofitne organizacije s hitrimi rešitvami na področju obdelave podatkov in s tem omogočiti njihov napredek pri pomoči različnim skupinam in posameznikom. Pri nas združujemo  z oskarjem nagrajenega profesorja, briljantnega računalniškega znanstvenika in razmišljujočega poslovneža s strastjo do obdelave podatkov. Enega  najzahtevnejših izzivov  pri razvoju programske opreme predstavlja izdelava baze podatkov in preglednic razumljiva, ki je razumljiva vsem uporabnikom. Tableau  uporablja, od ustanovitve leta 2003, več kot 29.000 podjetij po vsem svetu in je prisoten v vseh vejah industrije ter je poenotil potrebe po razumevanju njihovih podatkov.

Omejitve:
Program donacij Tableau Software preko sheme TechSoup omogoča upravičenim neprofitnim in dobrodelnim organizacijam po vsej Sloveniji programsko opremo za analizo in vizualizacijo podatkov.
S programsko opremo Tableau za izdelavo in izmenjavo vizualnih predstavitev podatkov vaše organizacije lahko upravljate z minimalnim uporabniškim znanjem oziroma izkušnjami. 

Upravičenost in omejitve
Če je vaša organizacija upravičena, lahko prejme 10 doniranihizdelkov v fiskalnem letu (1. julija do 30. junija).
Preglejte kriterije upravičenost in omejitev in preveriteali je vaša organizacija upravičena do donacij:

 • Količina: upravičena organizacija lahko zaprosi do 10 izdelkov v fiskalnem letu (od 1. julija do 30. Junija v tekočem letu).
 • Proračun: organizacije, ki z letnimi operativnimi proračunom ne presegajo 5 milijonov Ameriških Dolarjev, so upravičene do te donacije.
 • Ta donacija je na voljo samo organizacijam, ki si pridobijo status upravičene neprofitne nevladne organizacije in jo potrdi TechSoup Slovenija.
 • Vrsta organizacije oziroma dejavnosti, ki niso upravičene za donacije izdelkov tega programa
 • Fundacije
 • Verske organizacije ki ne izvajajo sekularnih programov. Sekularni programi so opredeljeni kot programi ločeni od cerkve ali verske organizacije in opravljajo storitve za ljudi, ne glede na njihovo versko prepričanje in ne vplivajo na izbiro določene vere.
 • Pogoji storitev: organizacije, ki zaprošajo za izdelke Tableau izdelki se morajo strinjati z vsemi veljavnimi pogoji storitve, vključno, brez omejitev in pogojev navedenih v licenčni pogodbi Tableau za končne uporabnike.
 • Izjava proti diskriminaciji: Organizacije, ki zagovarjajo, podpirajo ali prakticirajo kakršno koli obliko diskriminacije glede na starost, narodnost, spol, narodnost, invalidnost, raso, velikost, veroizpoved, spolno usmerjenost ali socialno-ekonomski status, niso upravičene do sodelovanja v tem programu. Organizacije morajo biti pripravljene in sposobne potrditi izjavo, da ne izvajajo diskriminatornih dejanj na podlagi zgoraj naštetih razlogov.
 • Študija primera: prejemnice organizacije morajo biti pripravljene in sposobne zagotoviti informacije Tableau za potrebe oblikovanja študijo primera ali izjavo o tem programu.
 • Distribucija izdelkov:
 • izdelki iz naslova te donacije bodo dodeljeni samo upravičenim organizacijam, ne pa tudi posameznikom.
 • organizacija prejemnica donacije Tableau le-te ne sme prenesti ali prodati.

 

 
Veritas omogoča organizacijam, da uporabijo moč njihovih informacij z rešitvami zasnovanimi na načine, ki danes v svetu služijo  kot  najbolj kompleksno in heterogeniho poslovno okolje.

Veritas se zavzema za etično in odgovorno svetovno korporativno državljanstvo, promocijo raznolike in nadarjene delovne sile, je vključujoča in usklajena z okoljem ter vlaga v pozitivne socialne učinke  po vsem svetu.

Pravila, upravičenost in omejitve:

 • Količina: Organizacije lahko vsak izdelek naročijo enkrat v fiskalnem letu (od 1.julija do 30.junija v tekočem letu) 
 • Proračun: Organizacije z letnimi prihodki nižjimi od 10 milijonov  $ so upravičene za donacije iz naslova tega programa.
 • Samo neprofitne organizacije in knjižnice: Za sodelovanje v donacijskem programu TechSoup mora biti organizacija registrirana in upravičena s strani mreže TechSoup in prepoznana kot nevladna in neprofitna organizacija ali knjižnica. Javne knjižnice morajo biti prepoznane kot neprofitne knjižnice.
 • Neupravičene organizacije: Spodaj naštete organizacije niso upravičene za donacije izdelkov iz naslova tega  programa:
  • Študentske skupine in akademske organizacije
  • Članske organizacije s programi zaposlovanja
  • Rekreativne skupine
  • Skavtske organizacije
  • Zakonodajne  in politične organizacije
  • Organizacije iz programov zagovorništva
 • Verske organizacije, ki izvajajo izključno verske programe. Posvetni progami teh organizacij so definirani, kot programi, ki so ločeni od verskih in pri izvajanju le teh  ne poudarjajo ali propagirajo vero in/ali verovanje določene vere. 
 • Pogoji uporabe: Organizacije morajo ob naročilu izdelkov Veritas potrditi vsa določila sporazuma o uporabi. 
 • Izjava prost diskriminaciji: Organizacije, ki zagovarjajo, podpirajo ali prakticirajo kakršno koli obliko  diskriminacije vezane na starost, narodnost, spol,  invalidnost, raso, veroizpovedi, spolno usmerjenost ali v povezavi s socialno-ekonomskim ozadjem, niso upravičene do sodelovanja v tem programu. Organizacije morajo za prejem donacije potrditi nediskriminatornost svojega delovanja.
 • Študije primera: Organizacije prejemnice izražajo pripravljenost in biti sposobne zagotoviti informacije donatorju Veritas za potrebe izdelave študije primera ali podati izjavo o uporabi tega programa..
 • Distribucija izdelka: Izdelki so posredovani v izključno uporabo organizacijam in ne posameznikom
 • Organizacijam ni dovoljeno prodati ali posredovati izdelke Veritas  tretjim osebam oziroma organizacijam.

Povezana slika

FlixBus je prevoznik, ki ponuja poceni avtobusne prevoze in potovanja po vsem svetu.

Ta ponudba vključuje 20 vavčerjev za nakup vozovnic. Z vsakim vavčerjem pridobite 20-odstotni popust pri eni rezervaciji prek FlixBusa. Popust, ki ga pridobite z vsakim vavčerjem, se bo upošteval pri skupnem znesku vseh vozovnic, kupljenih pri eni sami rezervaciji. Ko naročite to ponudbo preko TechSoup Slovenija, boste za znižane vozovnice plačali neposredno FlixBusu. Ta ponudba je preko TechSoup Slovenija na voljo neomejeno, kar pomeni, da lahko naročite ponudbo tolikokrat, kot jo potrebujete in tako prejmete 20 dodatnih vavčerjev.

Prednosti za organizacije

Uporabite FlixBus vavčerje s popusti in prihranite pri stroških prevoza za zaposlene, prostovoljce in uporabnike v vaši organizaciji (strokovne ekskurzije, osebni prevoz).

Več o tem na FlixBus spletni strani.

 

BenevityTechSoup Slovenija in TechSoup sodelujeta z donatorjem Benevity, vodilno platformo pri zagotavljanju korporativnega dajanja.  Neprofitnim in dobrodelnim organizacijam po vsem svetu zagotavljata dostop do donacij podjetij in njihovih zaposlenih. Mnoge korporacije spodbujajo svoje zaposlene, da namenjajo sredstva in čas neprofitnim organizacijam v njihovih skupnostih na način, da se morebitni donatorji z izbranim prejemnikom donacij povezujejo preko sistema Benevity.

Platforma Benevity vključuje globalno bazo podatkov z več kot dvema milijonoma registriranih neprofitnih in dobrodelnih po vsem svetu, spodbuja zaposlene k izboru programih, ki jih želijo odpreti. Benevity trenutno podpira donacije za nevladne neprofitne organizacije v več kot 200 državah, v 15 jezikih in 7 valutah.

Dobrodelna neprofitna organizacija, ki je bil nominirana za prejem donacije neke korporacije in izpolnjuje pogoje na preko platforme Benevity  lahko pridobi naslednje vrste podpore:

 • dotacije
 • donacije v lokalni valuti
 • prostovoljce, ki bi v organizaciji opravljali prostovoljno delo

Kako opravim registracijo na platformi Benevity po nominaciji?

Če ste prejeli e-poštno vabilo, da se registrirajte v shemo TechSoup Slovenija v imenu Benevity pomeni, da zaposleni iz enega od podjetij naših poslovnih strank želi aktivno podpreti vašo organizacijo.

Po potrditvi  vaše registracije s strani TechSoup Slovenija, ste upravičeni do vrste donirane in/ali ugodnejše cene programske opreme oziroma storitev preko TechSoup Slovenija, kot tudi denarne podpore preko Benevityja.

 

Pridobite oblačne storitve oddaljenega dostopa, sodelovanja in informacijske podpore TeamViewer za neprofitne in dobrodelne organizacije ter javne knjižnice s pomočjo TechSoup Slovenija.

Izdelke TeamViewer lahko uporabite za oddaljen dostop iz zunanjih lokacij do računalnikov vaše organizacije ter za organiziranje spletnih srečanj ali oddaljeno IT podporo.

Upravičenost in omejitve

TeamViewer ponuja tako donacije kot tudi popuste izdelkov, kar je odvisno od višine letnega poslovnega proračuna organizacije.

Oglejte si stran upravičenost in omejitve ter preverite pogoje za sodelovanje v donacijskem programu.

Več o dostopu po znižanih cen

Kadar je v imenu izdelka navedba "Access to Discounted Rates," pomeni, da ponudba vsebuje dodatno znižane cene za izdelke ali storitve. To pomeni, da boste, po izvedenem naročilu plačali administrativno takso TechSoup Slovenija, donatorju pa še neposredno za izdelek ali storitev. V vsakem opisu izdelka najdete posebne diskontne cene, ki so na voljo samo upravičenim neprofitnim organizacijam in knjižnicam prek TechSoup Slovenija.

 

 

Pridobite programsko opremo za video in spletne konference za vašo nevladno neprofitno organizacijo ali javno knjižnico prek prgrama Zoom za neprofitne organizacije pri TechSoup Slovenija.

 Z izdelki Zoom lahko na sestankih in preko webinarjev komunicirate s sodelavci, partnerji, donatorji, prostovoljci in drugimi   udeleženci.

Upravičenost in omejitve

Upravičene organizacije lahko v fiskalnem letu (1.julij do 30.junij) naročijo en izdelek iz programa popustov.

Na spletni strani preverite vašo upravičenost in omejitve in preverite možnosti vaše organizacoje za sodelovanje v temu programu.

Dostop do popustov

Če je ob izdelku vidna oznaka "Dostop do diskontiranih stopenj" pomeni, da je ponudba sestavljena iz posebnih diskontiranih stopenj za izdelke oziroma storitve. Po oddanem naročilu plačate takso za storitev TechSoup Slovenija in neposredno donatorskemu partnerju za izdelek oziroma storitev. Določene popuste lahko najdete ob opisu izdelka. Navedene cene so na voljo samo za upravičene neprofitne organizacije in knjižnice preko storitve TechSoup.