Donatorji

Zahvaljujoč našim partnerjem v posameznih državah in preverjenemu TechSoup Global modelu, ki ga podpirajo naši  tehnološki partnerji, se z velikimi koraki približujemo merljivim učinkom digitalne vključenosti. Vendar pa niti TSG, niti njegovi partnerji, ne morejo v celoti uspeti v svoji nameri brez dodatne finančne podpore. Kljub temu, da razvoj tehnologij poteka z bliskovito hitrostjo, so izhodiščne pozicije večine sveta še vedno na zelo nizki ravni, zato bo potrebno opraviti še veliko dela, preden bodo sanje o popolni, globalni digitalizirani vključenosti postale resničnost

TechSoup Global želi izkoristiti to priložnost in izraziti svojo globoko hvaležnost predanim organizacijam, ki zagotavljajo nujno potrebno finančno podporo.


 

LLeta 1995 se je začelo TechSoupovo sodelovanje z Microsoftom, ki danes predstavlja ključnega finančnega podpornika in vodilnega donatorja produktov. Leta 2003 je Microsoft pomagal TechSoupu pri zagonu njegove donatorske sheme v Severni Ameriki, leta 2006 pa sta začela sodelovati pri globalni širitvi TechSoup programa. Microsoft je investiral skoraj 3 milijone ameriških dolarjev v rast TechSoup Global in njegove mreže partnerskih nevladnih organizacij po svetu. Poleg tega je podjetje doniralo več kot 281 milijonov ameriških dolarjev vredno programsko opremo v pomoč več kot 50,000 nevladnim organizacijam v 21-tih državah, ki izvajajo ključne dejavnosti v njihovih skupnostih.

 


Microsoftova vodenje in vizija sta ključnega pomena za širitev programa TechSoup Global, njegova radodarnost pa prinaša koristi ustrezne, dostopne in cenovno ugodne informacijske tehnologije mnogim neprofitnim organizacijam po svetu.

Naša usmeritev spodbujanja razvoja odgovornega državljanstva presega pomoč ljudem pri spoznavanju informacijskih tehnologij. Predvsem želimo ljudem pomagati pri uporabi le teh na ustrezen način. Pozitivne spremembe, ki jih lahko naredimo v naših skupnostih, lahko vplivajo na ves svet.  Microsoft zato s svojimi programi in partnerstvi nudi podporo skupnostim na treh ključnih področjih: usposabljanje in pridobivanje veščin na področju uporabe tehnologij, krepitev delovanja nevladnih organizacij z omogočanjem do dostopa do tehnologij in vključevanje naših zaposlenih v njihovih skupnostih. Donacije Microsofta so do sedaj podprle preko 50.000 tehnoloških centrov v več kot 100 državah. Dolgoročno smo se zavezali k uporabi naših tehnologij, naših znanj ter dobre volje naših zaposlenih, da bi pripomogli k boljšemu in prijaznejšemu planetu.

Za več informacij obišite stran Microsoft Philanthropies.

·         Microsoft donation program

·         Microsoft website

Ob tej priložnosti vabimo posameznike, podjetja in skupine, ki delijo našo vizijo, da nas kontaktirajo v zvezi z nadaljnjimi informacijami.

Informacije o tem, ali je vaša organizacija upravičena do sodelovanja v tem programu, dobite na strani smernice in kriteriji upravičenosti.

 

Program donacij podjetja Adobe v sodelovanju s  TechSoup Slovenija ponuja upravičenim neprofitnim organizacijam in knjižnicam v Sloveniji široko paleto izdelkov programske opreme.
Izdelke Adobe lahko uporabite za urejanje slik, oblikovanje  spletnih strani, objavljanje novic, ustvarjanje video in avdio produkcije itn.

Kriteriji upravičenosti
V primeru, da je vaša organizacija izpolnjuje pogoje za donacijo, lahko v proračunskem letu prejme bodisi eno Adobe aplikacijo ali štiri posamezne Adobe izdelke.
Informacije o tem, ali je vaša organizacija upravičena do sodelovanja v tem programu, dobite na strani smernice in kriteriji upravičenosti. 

 

 

 

 

Program donacij Symantec v partnerski povezavi s TechSoup Slovenija zagotavlja upravičenim nevladnim neprofitnim in dobrodelnim organizacijam izdelke Symantec Enterprise in Symantec Norton. 

Izdelke Symantec Norton lahko uporabite za izboljšanje varnosti vašega računalnika.


V kolikor je vaša organizacija upravičena do prejema donacije, lahko prejme do dva Symantec Norton izdelka v fiskalnem letu, (od 1. julija do 30. junija v tekočem letu).


Vsak naročeni izdelek lahko vsebuje do 100 licenc.

 

Pogoje o upravičenosti vaše organizacije za sodelovanje v programu donacij lahko preverite na spletnem mestu omejitve donacij Symantec. 

 

 

 

 

 

 

 

Neprofitnim nevladnim organizacijam pomagamo pri pošiljanju e-pošte, upravljanju seznamov prejemnikov ter spremljanju in analiziranju e-mail kampanj. Naš cilj je, da s preprosto in intuitivno spletno programsko opremo vsem organizacijam omogočimo  učinkovito uporabo e-mail marketinških aktivnosti.

 

 

 

 

 

 

Program donacij Autodesk s pomočjo donacijske mreže TechSoup omogoča upravičenim slovenskim nevladnim in neprofitnim organizacijam uporabo programske opreme za oblikovanje

Izdelke Autodesk lahko uporabite za oblikovanje stavb, infrastrukture, izdelkov, zabavnih vsebin in še mnogo več.

Upravičenost  

Za pregled kriterijev upravičenosti vaše organizacije za donacije  izdelkov iz kataloga tega programa preverite Kriterije upravičenosti programa Autodesk.

Več o Autodesk                                           

Autodesk pomaga ljudem predstavit in ustvariti boljši svet. Vsi, profesionalni oblikovalci, inženirjii, arhitekti,  digitalni umetniki, študenti in ljubitelji, uporabljajo programsko opremo Autodesk za izražanje svoje ustvarjalnosti in reševanje pomembnih izzivov.

 

Autodesk verjame v podporo neprofitnim organizacijam na način, da omogoči uporabo najnovejše programske opreme za oblikovanje. Več informacij lahko najdete na na spletni strani Autodesk. 

 

 

 

 

 

 

 

The Bitdefender donation program at TechSoup provides antivirus and security software to eligible nonprofits and charities throughout the United States. You can use Bitdefender software to enhance security on networked Windows and Mac computers, Windows servers, and mobile devices. 

If eligible, your organization may receive up to 50 user licenses within a fiscal year (July 1 to June 30).

Consult the eligibility and restrictions page to review your organization's eligibility to participate in this program.