Google.org Impact Challenge on Safety
Google.Org Impact Challenge on Safety - na voljo je 10 milijonov evrov sredstev za podporo organizacij po vsej Evropi, ki se ukvarjajo z izzivi, povezanimi z sovraštvom, ekstremizmom in varnostjo otrok na spletu in zunaj njega. S financiranjem novih in obstoječih projektov v Evropi, upamo, da bomo podprli pobude za preprečevanje sovraštva in ekstremizma ter pomagali mladim, da postanejo samozavestni državljani na področju digitalizacije. Več o tem, kaj je Google.Org Impact Challenge on Safety in kako se prijavite: https://impactchallenge.withgoogle.com/safety2019 Sodelujte pri promociji in ozaveščanju vključujoče družbe in medsebojnega spoštovanja. Prijavite se!

Dobrodošlli pri TechSoup Slovenija

TechSoup Slovenija – slovenski partner nevladne mreže donacij TechSoup Global Network

TechSoup Slovenija nudi pomoč in podporo pri pridobivanju donacij in popustov licenčne programske opreme, storitev v oblaku in drugih storitev.  Družbeno odgovorna podjetja v sodelovanju s TechSoup Slovenija ponujajo nevladnim organizacijam opremo in storitve za lažjo in cenejšo digitalizacijo poslovanja ter učinkovito uresničevanje njihovega poslanstva.

Kontakt: resitve@misss.org

Program tehnoloških  donacij TechSoup Slovenija ponuja upravičenim organizacijam široko paleto izdelkov in storitev vodilnih podjetij na področju informacijskih tehnologij.

Za pridobitev donacij je potrebno registrirati vašo organizacijo s pomočjo spletnega obrazca. V primeru, da je vaša organizacija prepoznana kot upravičena za donacijo, lahko le te naročate preko platforme za naročila izdelkov.  

Za registracijo kliknite nai: https://www.techsoup.si/join/register