Spremembe pri prenosu in namestitvi Office 2019
Upoštevajte, da vseh paketov Office 2019 in posameznih aplikacij, vključno s programom Visio in Project, ni več mogoče neposredno prenesti preko VLSC, vključno s programom Office 2019. Vsi izdelki Officea, ki so na voljo prek količinskega licenciranja, uporabljajo tehnologijo Click-to-Run, namesto tradicionalne tehnologije Windows Installer. Če želite prenesti in namestiti te izdelke, lahko IT skrbniki uporabljajo posebno Microsoftovo orodje za namestitev. Če ima vaša organizacija IT skrbnika, mu lahko zagotovite Microsoftova navodila za prenos in namestitev Office 2019 preko posebnega orodja. Za dodatne informacije pri pridobivanju donacij si oglejte Microsoft Download Help na platformi TechSoup.

Dobrodošlli pri TechSoup Slovenija

TechSoup Slovenija – slovenski partner nevladne mreže donacij TechSoup Global Network

TechSoup Slovenija nudi pomoč in podporo pri pridobivanju donacij in popustov licenčne programske opreme, storitev v oblaku in drugih storitev.  Družbeno odgovorna podjetja v sodelovanju s TechSoup Slovenija ponujajo nevladnim organizacijam opremo in storitve za lažjo in cenejšo digitalizacijo poslovanja ter učinkovito uresničevanje njihovega poslanstva.

Kontakt: resitve@misss.org

Program tehnoloških  donacij TechSoup Slovenija ponuja upravičenim organizacijam široko paleto izdelkov in storitev vodilnih podjetij na področju informacijskih tehnologij.

Za pridobitev donacij je potrebno registrirati vašo organizacijo s pomočjo spletnega obrazca. V primeru, da je vaša organizacija prepoznana kot upravičena za donacijo, lahko le te naročate preko platforme za naročila izdelkov.  

Za registracijo kliknite nai: https://www.techsoup.si/join/register