Spremembe pri prenosu in namestitvi Office 2019
Upoštevajte, da vseh paketov Office 2019 in posameznih aplikacij, vključno s programom Visio in Project, ni več mogoče neposredno prenesti preko VLSC, vključno s programom Office 2019. Vsi izdelki Officea, ki so na voljo prek količinskega licenciranja, uporabljajo tehnologijo Click-to-Run, namesto tradicionalne tehnologije Windows Installer. Če želite prenesti in namestiti te izdelke, lahko IT skrbniki uporabljajo posebno Microsoftovo orodje za namestitev. Če ima vaša organizacija IT skrbnika, mu lahko zagotovite Microsoftova navodila za prenos in namestitev Office 2019 preko posebnega orodja. Za dodatne informacije pri pridobivanju donacij si oglejte Microsoft Download Help na platformi TechSoup.

Obnovljena računalniška oprema – Visokokakovostna obnovljena IT oprema z do 50% nižjo ceno v primerjavi s ceno novega računalnika

TechSoup Slovenija in Recosi vam nudita visoko kakovostno, obnovljeno IT opremo z do 50% nižjo ceno v primerjavi  s ceno novega računalnika

Da bi se odzvali na naraščajoče povpraševanje po visoko zmogljivi strojni opremi, ki je hkrati tudi cenovno ugodna, TechSoup Slovenija sodeluje z  vodilnim podjetjem za obnovo IT opreme na svetu - Recosi.

Recosi vam ponuja računalnike, prenosne računalnike, pametne telefone in tablične računalnike najboljših proizvajalcev po najboljših cenah na trgu.

Recosi je tudi Microsoftov licenčni partner, kar pomeni, da so njihovi računalniki profesionalno očiščeni vseh podatkov in naloženi z novo Microsoftovo licenčno programsko opremo, kar omogoča možnost prodaje vrhunskih rabljenih računalnikov priznanih blagovnih znamk HP, Dell, Lenovo, Toshiba po bistveno nižjih cenah. Polega tega Recosi ponuja:

• 12-mesečno garancijo

• Zagotovljen servis

• Najvišja kakovost

Kliknite tukaj, če želite registrirati svojo organizacijo. Registracija vaše nevladne organizacije ne obvezuje k naročilu in je brezplačna. Po potrditvi vaše registracije s strani TechSoup Slovenija, se registrirajte na spletni strani Recosi.

 

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na resitve@misss.org ali pa pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca