Google.org Impact Challenge on Safety
Google.Org Impact Challenge on Safety - na voljo je 10 milijonov evrov sredstev za podporo organizacij po vsej Evropi, ki se ukvarjajo z izzivi, povezanimi z sovraštvom, ekstremizmom in varnostjo otrok na spletu in zunaj njega. S financiranjem novih in obstoječih projektov v Evropi, upamo, da bomo podprli pobude za preprečevanje sovraštva in ekstremizma ter pomagali mladim, da postanejo samozavestni državljani na področju digitalizacije. Več o tem, kaj je Google.Org Impact Challenge on Safety in kako se prijavite: https://impactchallenge.withgoogle.com/safety2019 Sodelujte pri promociji in ozaveščanju vključujoče družbe in medsebojnega spoštovanja. Prijavite se!

Obnovljena računalniška oprema – Visokokakovostna obnovljena IT oprema z do 50% nižjo ceno v primerjavi s ceno novega računalnika

TechSoup Slovenija in Recosi vam nudita visoko kakovostno, obnovljeno IT opremo z do 50% nižjo ceno v primerjavi  s ceno novega računalnika

Da bi se odzvali na naraščajoče povpraševanje po visoko zmogljivi strojni opremi, ki je hkrati tudi cenovno ugodna, TechSoup Slovenija sodeluje z  vodilnim podjetjem za obnovo IT opreme na svetu - Recosi.

Recosi vam ponuja računalnike, prenosne računalnike, pametne telefone in tablične računalnike najboljših proizvajalcev po najboljših cenah na trgu.

Recosi je tudi Microsoftov licenčni partner, kar pomeni, da so njihovi računalniki profesionalno očiščeni vseh podatkov in naloženi z novo Microsoftovo licenčno programsko opremo, kar omogoča možnost prodaje vrhunskih rabljenih računalnikov priznanih blagovnih znamk HP, Dell, Lenovo, Toshiba po bistveno nižjih cenah. Polega tega Recosi ponuja:

• 12-mesečno garancijo

• Zagotovljen servis

• Najvišja kakovost

Kliknite tukaj, če želite registrirati svojo organizacijo. Registracija vaše nevladne organizacije ne obvezuje k naročilu in je brezplačna. Po potrditvi vaše registracije s strani TechSoup Slovenija, se registrirajte na spletni strani Recosi.

 

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na resitve@misss.org ali pa pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca