Adobe Acrobat Pro 2020 for Windows

prod-adobe-acrobat-pro_Big (1).png
SKU: G-51458
Taksa: €49.00
donatorjujezikuoperacijskem sistemuOpis: 

Adobe Acrobat Pro 2020 predstavlja programsko opremo za ogledovanje, ustvarjanje, združevanje in nadzor Adobe PDF dokumentov za distribucijo, skupno uporabo datotek in zbiranje podatkov.  

Z donacijo uporabniki pridobijo licenco, s katero lahko namestijo in uporabljajo programsko opremo. Ta izdelek lahko namestite v francoskem ali angleškem jeziku. Licenčni ključ, ki je priložen temu izdelku, preneha veljati 1. december 2026. Več informacij o licencah dobite v spodnjih opisih.


Ugodnosti za organizacije

S programom Acrobat Pro je možno: 

·        Ustvariti in objaviti publikacije ali strokovna poročila, ki združujejo več vrst vsebin

·        Privarčevati pri pisarniških materialih in denarnih sredstvih, saj program omogoča ustvarjanje in pošiljanje elektronskih dokumentov in obrazcev

·        Zagotoviti dostop do dokumentov za ljudi s posebnimi potrebami Zmogljivosti programa 


·        Pretvarjanje ali skeniranje datotek v PDF obliko: Dokumente Adobe PDF lahko ustvarite iz katere koli aplikacije, ki omogoča tiskanje, vključno s programsko opremo Microsoft Office ter spletnimi brskalniki, kot so Chrome, Firefox in Lotus Notes. PDF datoteke lahko ustvarite iz skeniranih dokumentov in obrazcev.  

·        Združevanje in primerjanje datotek : Enostavno združite več dokumentov v en sam PDF dokument, ali pa jih združite v en sam portfelj. Dokumenti in portfelji lahko vključujejo multimedijske vsebine, vključno s FLV ali H.264 videom in spletnimi stranmi. Primerjate lahko tudi dve različni verziji PDF dokumentov in prepoznavate razlike.

 


·        Zaščita PDF datotek in dokumentov: Za nadzor uporabe in dostopa do dokumentov Adobe PDF lahko nastavite zaščitna gesla, dovoljenja za tiskanje, kopiranje in druge spremembe, kakor tudi elektronsko podpisovanje. S programom lahko tudi trajno odstranite skrite dokumente ter uporabite orodja za redigiranje in brisanje občutljivih vsebin.

·        Zbiranje podatkov z obrazci formata PDF: Obrazce lahko ustvarite iz skeniranih dokumentov, PDF dokumentov, Microsoft Wordovih dokumentov ali iz Excelovih preglednic. Izpolnjene obrazce lahko shranjujete v PDF zbirke z možnostjo iskanja in razvrščanja, podatki pa se izvozijo v preglednice.  

·        Izvajanje skupnih pregledov dokumentov: Več udeležencev lahko hkrati sodeluje v pregledu dokumentov z uporabo orodji za komentiranje, ki omogočajo vsakemu udeležencu ogled vseh komentarjev. Uporabnikom programa Acrobat Reader, kot tudi uporabnikom programa Acrobat, je omogočeno dodajanje komentarjev.

·        Izvoz PDF datotek: Izberete lahko celotno  PDF datoteko ali pa samo izbrane dele, jih shranite kot dokument  v Microsoft Wordu, PowerPointu ali Excelu. Shranjen dokument bo ohranil prvotno postavitev, pisavo, obliko in tabelo.


Licenciranje

Če ste licenčni uporabnik, lahko namestite in uporabite programsko opremo tudi na drugih računalnikih. Le-ti so lahko namizni ali prenosni računalniki, vendar z uporabo iste platforme. Programske opreme ne morete zagnati sočasno na vseh računalnikih.


Pomembno opozorilo

Administrativna taksa za ta izdelek ni vračljiva in izdelka ni mogoče zamenjati.


Kako do izdelka? 


Po odobritvi vaše prošnje, boste s strani TechSoup Slovenija na elektronski naslov vaše organizacije prejeli navodila za pridobitev in aktivacijo tega programa.

Requirements: 

Prosimo preverite Acrobat system requirements