Kako Okta pomaga nevladnim in neprofitnim organizacijam?

Pridobite 50 brezplačnih licenc in pričnite z uporabo

Upravljanje identitete na vseh platformah: spoznajte lažji način za dramatično povečanje varnosti za neprofitne organizacije.

Okta pomaga nevladnim in neprofitnim organizacijam tako, da zaposlene, partnerje, donatorje in prostovoljce varno poveže s tehnologijo, ki jo uporabljajo pri svojem delu. Od osnov, kot sta enotna prijava (SSO – Single sign-in), do naprednejših rešitev za upravljanje identitete in dostopa, Okta pomaga vsaki organizaciji pri uporabi katere koli tehnologije.

Okta nevladnim in neprofitnim organizacijam nudi 50 brezplačnih licenc za vse izdelke Workforce Identity in visoke popuste za dodatne uporabnike in izdelke External Identity. Poleg tega so nevaldne in neprofitne organizacije upravičene do 50% popusta pri prijavi na tečaje usposabljanja in do brezplačnih vozovnic za Oktane, letno konferenco za stranke Okta.

Ta ponudba je na voljo neposredno prek spletne strani Okta oz. tudi na strani TechSoup Validation Services (omejeno). Več o načinu sodelovanja mreže TechSoup z vodilnimi podjetji, katerih sodelovanje prinese takšne ponudbe v nevladni neprofitni sektor.

  • Single Sign-On

  • Multi-Factor Authentication (prilagodljivavVečfaktorska overitev)

  • Universal Directory (univerzalni imenik)

  • Lifecycle Management

  • API Access Management (Upravljanje dostopa do API-ja)

  • Napreden dostop do strežnika

 
 

Kako deluje Okta?

Integracija več tisoč aplikacij z uporabo SSO

Okta SSO zagotavlja končnim uporabnikom varen in uporabniku prijazen način za hiter dostop do vseh njihovih aplikacij, ne da bi si morali zapomniti več gesel. Z Okta SSO IT ekipam ni treba izgubljati časa na podpori z gesli.

 

Premaknite svojo bazo podatkov (Active Diretory – univerzalni imenik) v oblak

Upravljanje podatkov zaposlenih, prostovoljcev, donatorjev, partnerjev, članov upravnega odbora in drugih je lahko za IT ekipe težko. V univerzalnem imeniku Okta imajo neprofitne organizacije eno, centralizirano mesto za upravljanje vseh njihovih končnih uporabnikov.

 

Avtomatizacija uporabniškega dovoljenja (Okta Lifecycle Management)

Ustvarite skupinska pravila, da bodo zaposleni, prostovoljci, donatorji in drugi hitro imeli dostop do potrebnih aplikacij. Uporabite lahko Okta Lifecycle Management za samodejno razdelitev dovoljenj uporabnikom, tako da občutljivi podatki ostanejo varni.

 

Zavarujte svoje aplikacije in podatke z večfaktorsko overitvijo - Multi-Factor Autentication (MFA)

Nevladne organizacije pogosto delajo z občutljivimi podatki. Z MFA se je mogoče izogniti štiriindvajsetim odstotkom kršitev varnosti .Okta MFA vašim aplikacijam in podatkom doda dodatno raven varnosti.

 

Povečajte varnost pri oddaljenem dostopu za zaposlene

Vaši zaposleni lahko delajo na daljavo ali na kraju samem, vendar potrebujejo neprekinjen 24-urni dostop do poslovnih aplikacij in podatkov. Okta uporabnikom omogoča varen dostop do vseh njihovih aplikacij iz katere koli naprave z doslednim uporabniškim vmesnikom.

 

Varno ustvarite različne portale in povežite več aplikacij

Izdelki API Okta so popolna identitetna "tkanina", ki omogoča brezhibno in varno sodelovanje z vašimi zunanjimi uporabniki - člani, prostovoljci, donatorji in drugimi. Neprofitne organizacije izdelke API Okta uporabljajo za ustvarjanje portalov, ki povezujejo več aplikacij z enim uporabniškim imenom in geslom.

 

Pridobite izdelke Okta za vašo nevladno organizacijo. Prvih 50 licenc je brezplačnih.

Get Started