Naročanje

 

 

TechSoup Slovenija

 

Zavod MISSS kot TechSoup Slovenija v partnerstvu s TechSoup Global Network zagotavlja slovenskim nevladnim neprofitnim organizacijam donacije programske opreme uveljavljenih podjetij kot so Microsoft, Adobe, Veritas,, Symantec, Autodesk, Bitdefender, Tableau in Cleverreach. S pomočjo tega programa lahko upravičene organizacije dostopajo do najnovejših izdelkov s področja informacijskih tehnologij. Za dostop do donacije potrebujete registrirati vašo organizacijo v donacijski  program TechSoup Slovenija.

 

V primeru, da je vaša organizacija že registrirana in potrjena s strani TechSoup Slovenija pomeni, da izpolnjujete kriterije upravičenosti za donacijo vsaj enega donatorskega partnerja. Naprošamo vas, da pred izvedbo naročila preverite smernice donatorjev, kjer boste našli informacije o načinih naročanja  in številu izdelkov, do katerih ste upravičeni.

 

Microsoftov  donacijski  program – pravila in omejitve 

 

Smernice za program Adobe donacije – pravila in omejitve

 

Veritas donacijski program – pravila in omejitve

 

Program donacij Symantec – pravila in omejitve

 

Program donacij Autodesk – pravila in omejitve

 

Program donacij Bitdefender – pravila in omejitve

 

Program donacij Cleverreach – pravila in omejitve

 

Program donacij Tableau – pravila in omejitve

 


Sporazum

 

Sporazum ali naročila za določene izdelke so lahko vidni že med postopkom preverjanja naročila. Organizacija se strinja s spodaj navedenimi izjavami za dokončanje postopka preverjanja. Naročilo lahko dodate na  vašo spletno stran s pomočjo navigacije na strani nakupnih bonov za določen izdelek.
Ob zaključku procesa preverjanja za donacijo se mora organizacija strinjati s spodnjimi navedbami:
Strinjamo se, da upravna taksa za to spletno storitev ni vračljiva.  Storitve donacije  ni možno zamenjati.
TechSoup Slovenija zagotavlja, da bo izdelek nameščen in v uporabi takoj, ko je prošnja odobrena in dobi potrjeno informacijo o plačilu  upravne takse.