Google.org Impact Challenge on Safety
Google.Org Impact Challenge on Safety - na voljo je 10 milijonov evrov sredstev za podporo organizacij po vsej Evropi, ki se ukvarjajo z izzivi, povezanimi z sovraštvom, ekstremizmom in varnostjo otrok na spletu in zunaj njega. S financiranjem novih in obstoječih projektov v Evropi, upamo, da bomo podprli pobude za preprečevanje sovraštva in ekstremizma ter pomagali mladim, da postanejo samozavestni državljani na področju digitalizacije. Več o tem, kaj je Google.Org Impact Challenge on Safety in kako se prijavite: https://impactchallenge.withgoogle.com/safety2019 Sodelujte pri promociji in ozaveščanju vključujoče družbe in medsebojnega spoštovanja. Prijavite se!

Pridružite se TechSoup Slovenija

Uporabniško ime
 
 
 
 
Informacije o računu
Razmaki med besedami so dovoljeni razen ločil oklepajev ter vezajev in podčrtajev
Veljavni e-poštni naslov Vaše organizacije. Vsa e-sporočila spletne strani TechSoup Slovenija bodo poslana na ta naslov. E-poštni naslov ni dostopen javnosti in se bo uporabljal le v primeru, ko boste želeli prejeti novo geslo oz. prejemati novice ali obvestila preko e-pošte.
Prosimo, da s ponovnim vpisom potrdite točnost vašega elektronskega naslova.
V obe polji vpišite geslo novega uporabniškega računa
Zasebnost
I consent to the processing and transmission of any personal information I submit, in accordance with TechSoup Slovenija Zasebnost and TechSoup Global's Zasebnost. (TechSoup Global is a US based nonprofit that works in partnership with TechSoup Slovenija to provide products and services to the nonprofit sector worldwide.)
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Vnesite znake prikazane na sliki